FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 6.3. do 12.3.2017

Dovolj omahovanja. Akcija!

Lekcije 10. tedna:
Prejšnji teden smo zaključevali. Morda smo pretehtali preteklost in obujali spomine. Sedaj svoj fokus usmerimo naprej; v prihodnost. Načrtujte. Vizualizirajte. In predvsem: drznite si!

Zelo radi omenjamo rezanje vezi. Mnogi nasprotujejo temu pristopu, saj je rezanje, takšno ali drugačno, nasilno dejanje. V numerologiji število 10 simbolizira rez karme in preteklosti, a s tem označuje predvsem priliv nove energije. Ne rezite. Nadomestite!

Definirajte česa si ne želite več in to nadomestite z energijo ter vibracijo, ki podpira zaželeno. Primer: ne tarnajte, da nimate denarja. Vnaprej se zahvalite za dober finančni pritok. Če ni drugega, glava vas bo zagotovo manj bolela.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.

To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Kako ste lahko bolj nežni v komunikaciji? Odprite se in sprejmite pozornost. Pred vami je teden sprejemanja novega: novih oseb in načinov povezovanja z okolico.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite svoji najbolj nežni plati. Če bi bili vi zdajle preplašen otroček, kako bi si želeli, da se okolica vede do vas? Opazujte ali nemara niste kar sami hladni do sebe.

Število življenjske poti 3
Premagajte strahove iz otroštva in stopite v energijo odrasle in zrele osebe. Dovolj je omahovanja. Ne bojte se lastne sence. Saj vemo, da je strah znotraj votel. Pogumno!

Število življenjske poti 4
Ne otepate se sprememb. Raje pojdite s tokom v tem tednu. Pomembno pa je, da sami izberete reko, v katero boste stopili. Ne upirajte se. Zdaj ni čas za trmo.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite svojemu srčku in ostanite tam, kjer se počutite varne. Opazujte kdo ali kaj vam daje občutek, da ni potrebe po begu ali neomejeni svobodi? Tu ostanite.

Število življenjske poti 6
Resnica bo prišla na plano. In veste kaj to je? Nič novega vam ni potrebno postati, da bi bili Vi. Kaj pa, če je transformacija že končana? Ne? Torej, spremembam naproti!

Število življenjske poti 7
Kako bi lahko svoje znanje in sposobnosti uporabili in z njihovo pomočjo manifestirali svoje želje? Ne predajajte svojih odločitev v tuje roke. Zdaj ni čas za strah.

Število življenjske poti 8
Znate sprejemati? Naj vas življenje nagradi za dobro delo in obenem počnite dobra dela. Mnogim lahko na njihovi poti pomagate in obenem dovolite, da vam pomagajo.

Število življenjske poti 9
Danes niste isti človek, ki ste bili 20 let nazaj. Tista takrat in ta oseba danes pa ste vi. Opredelite kakšna oseba želite biti čez 20 let. No, kaj pa takoj sedajle? Kdo pa ste?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za Vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !