FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 6.6. do 12.6.2016

Spremenljivo čustveno z oblaki iluzij!

Lekcije 23. tedna:
Spremembe so del življenja. Lahko so del naše rasti ali pa bega pred odgovornostjo. Tanka meja je med vztrajanjem in trmo, svobodo in begom, spremembo ali neodgovornostjo. Z neverjetno inovativnostjo znamo poiskati izgovore, namesto rešitev. Včasih si malo celo resnico prikrojimo in ustvarimo iluzijo.

Teden bomo pričeli s čustvenim 6.6.2016 – torej, kar tremi 6-mi.

Mešali se bosta Preteklost in Prihodnost, zato je izjemno pomembno, da smo prisotni v trenutku, torej v Sedanjosti. Zdrava dobra kmečka pamet nam lahko pomaga. Um nas bo vabil v zasanjanost in želeli bomo verjet v pravljice (sem sodijo tudi prazne obljube).

Vklopimo trezno presojo, saj nam bodo tako čustva kot domišljija nagajali.

Ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet.
Naj bodo spremembe pozitivne, zrele in dobre.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Dojemanje čustev bo na preizkušnji. Imate vedno nove izzive, zato ne iščite varnosti v preteklosti. Kakšne občutke želite ustvariti danes? Jutri je nov dan.

Število življenjske poti 2
Okolica vam bo ponujala ogledala. Kako se obnašajo do vas? Se vas je kak dogodek posebno dotaknil? Zavedajmo se, da se ljudje do nas obnašajo tako kot mi do njih.

Število življenjske poti 3
Naj vas sanjarjenje ne odnese predaleč. Uporabite vašo enkratno kreativnost za iznajdljive rešitve. Ne zgolj za sebe – vaše ideje namreč lahko pomagajo tudi drugim.

Število življenjske poti 4
Ne ozirajte se več nazaj, ne upajte na ‘ponovno rojstvo’. Raje stopite pogumno naprej in ustvarite boljše razmere ter življenje. Kako ste lahko bolj ljubeči do sebe?

Število življenjske poti 5
Idealen teden! Imeli boste več energije. Naj vas ne odnese predaleč naprej. Ne odločajte se prehitro/popolnoma impulzivno za nekaj, kar ni tako imenitno kot se zdi.

Število življenjske poti 6
Sprememba v komuniciranju lahko spremeni celotno situacijo. Bodite prepričani, da veste česa si želite. Spremeniti sebe po merilih drugih ne prinese vedno sreče.

Število življenjske poti 7
Težje se boste osredotočali. Temu primerno boste tudi težje sklepali. Ne domnevajte. Če ne poznate vseh dejstev, raje počakajte z odločitvijo (ali oblikovanjem mnenja).

Število življenjske poti 8
Zdelo se bo, da vas preteklost želi povabiti na zmenek. Odločitev je zgolj vaša. Teden bo primeren za polaganje temeljev na čustvenem področju. Tokrat vztrajajte.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite notranjemu občutku, nato se vprašajte: bom enako čutil/a čez mesec, kaj pa čez nekaj let? Naj se vam ne mudi k novim izbiram. Raje uživajte ta hip.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !