FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 7.11. do 13.11.2016

Se znamo prepustiti toku?

Lekcije 45. tedna:
Prepuščamo se seveda lažje lepim trenutkom; tudi taki, ki mejijo na neodgovornost ali vsaj ‘lenoritis’. Pomembne lekcije prepuščanja in spuščanja kontrole pa nas čakajo v tem času. Se znamo prepustiti toku, ko nam le-tega smer ne godi?

Marsikdaj Življenje samo poseže v naš vsakdan in spremeni tok dogajanja. Če boste dobili občutek brezizhodnosti, se obrnite v nasprotno smer načrtovanega. Komplikacije in zaključki, ki bi se pojavili v tem tednu, so del velčje slike, ki pa je za vas dobra. Ne oklepajmo se ničesar ter ne trmarimo. V temu času je zelo pomembno, da dovolimo energijam in dogodkom, da nam predajo svoje sporočilo.

Pojdimo s tokom, a ne pozabimo: mi izbiramo reko!

Katere osebe, odnosi in navade ne sodijo v ‘reko našega življenja’, ker prelepo kristalno čisto vodo kalijo, namesto, da bi jo bogatili.

Pravico imate reči: ”ne želim.”

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nova zanimanja nakazujejo nove poti. Sledite vsemu, kar se novega pojavi v tem času. Spustite iz rok nekaj,česar ste si še prejšnji teden zelo želeli. Uresničilo se bo kasneje.

Število življenjske poti 2
Opazujte svoj notranji dvogovor in ga dosledno usmerjajte v nežno, bolj pozitivno smer. Ne dovolite, da bi vas kritike ali negativne besede okolice oropale poguma.

Število življenjske poti 3
Uporabite svojo domiselnost, da bi spremenili vse, kar vas duši. Z glavo skozi zid ne gre. Poiščite vrata, okno ali pa poiščite drugačen način. Raziskujte različne pristope.

Število življenjske poti 4
Ugasnite strah. Vrzite ga v smeti. Obdaja vas izjemno zdravilna energija, ki vam bo pomagala premagati notranji strah, ki vas ovira, da bi stopili en korak naprej. Varni ste.

Število življenjske poti 5
Spremembe bodo hitre in nepričakovane. Zavedajte se, da tako kot so se stvari zasukale v eno smer, se lahko kaj hitro zasukajo še v popolnoma nasprotno. Ni še konec.

Število življenjske poti 6
Čustvene rane, ki skelijo v globinah vašega srca, se bodo odprle – a zgolj, če boste ujčkali boleče spomine. Spustite. Preteklosti ne morete spremeniti. Ustvarite prihodnost.

Število življenjske poti 7
Opazujte zavedanje, zavest, ki se prebuja. Oblikuje se drugačen mehanizem razmišljanja. Kako se odzivate na tujo in svojo jezo? Vas mika, da bi se zaprli vase? Varni ste.

Število življenjske poti 8
Kateri pristopi ne delujejo? Opazujte svojo učinkovitost ter doslednost. Izločite vse, kar prinaša težko in počasno energijo. Katere cilje bo potrebno opustiti? Poiščite nove.

Število življenjske poti 9
Na tak ali drugačen način se bo odvilo zdravljenje. Če se boste upirali, bo boleče. Ne oklepajte se ničesar, tudi teme pogovora ne. Tudi, če imate prav – spustite. Dihajte.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !