Numerološka napoved od 7.3. do 13.3.2016

foto:jordangrayconsulting.com

Čas je za korak naprej v ženski energiji.

Lekcije 10. tedna:
Prejšnji teden sem vas spodbujala, da izrečete vse, kar je ostalo neizpovedanega. Tako lepega kot manj prijetnega. Sedaj je čas, da preprosto smo in stopimo naprej, a v lepi, nežni, ženski energiji. To velja tudi za moške. Predajte se energiji ‘princeske’. Kaj to za Vas pomeni?

Pred nami je deseti teden, ki nam ponuja paleto novih možnosti. Izjemno pomembno je, da se za njimi ne pehamo!

Predstavljajmo si, da smo pred vrati, ki imajo senzor in se bodo sama od sebe v danem trenutku odprla. Ko bodo ležaji, vodila itd. na pravem mestu, se bo vse odvilo kot je treba. Kdo pa še sili odpreti taka vrata, ko pa vendarle vemo, da je potrebno le hip počakati?

Mnogokrat v življenju na silo rinemo naprej, z glavo skozi zid ter z nestrpnostjo v roki.

Čas koraka naprej ne pomeni nujno napora. Skozi vrata lahko stopite sproščeno, ko se odprejo ali pa upehano & utrujeno, ker ste jih prezgodaj silili narazen.

Kolikokrat ste bili zgolj prezgodnji v življenju?


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe bodo bolj subtilne in nežne. Pojavile se bodo predvsem na področju odnosov. Ne priganjajte samih sebe. Rezultati so na poti, zdaj pa si vzemite malo več časa za sebe.

Število življenjske poti 2
Ne vzemite vsake besede kot napad na vas ali očitek. Opazujte jih, igrajte se z različnimi možnimi pomeni. Morda pa gre za pohvalo, ki ste jo vi slišali kot grajo. Je možno?

Število življenjske poti 3
Določene situacije so izzvenele in prav nobene potrebe ni, da bi jih ponavljali. Kolikokrat potrebujete ‘dokaz’, da bi se prepričali? Ne iščite sonca tam, kjer je noč. Uživajte v Luni.

Število življenjske poti 4
Čeprav niste ljubitelj nenadnih sprememb, pa jim le odprite vrata. Dopustite možnost, tudi kadar vam ni všeč. Morda pa se v njih skriva prav posebno presenečenje. Dovolite si.

Število življenjske poti 5
Prišel je čas umirjanja in srca. Pojdite v občutek topline znotraj sebe in se vprašajte koga; kaj in kdaj si želite ob sebi, kadar se počutite osamljeni? Delajte na teh odnosih in stvareh.

Število življenjske poti 6
Resnica morda boli, a vprašajmo se zakaj? Boli resnica ali razočaranje? Nas prizadenejo neizpolnjena pričakovanja ali resnična dejstva, katera nam – pač – niso všeč?

Število življenjske poti 7
Mnogokrat ostajamo zgolj pri teoriji in zamislih. Ne trudite se do popolnosti spolirati podrobnosti, in s tem pravzaprav odlašati s pričetkom dejanj. Prvi korak je najtežji, zato kar stopite.

Število življenjske poti 8
Prvi korak k napredku je sprejemanje. Torej, v tem času (po tednu dela na lastni dragocenosti), sprejmite svojo veličastnost. Sonce sije in s tem daje življenje. Bodite kot sonce.

Število življenjske poti 9
Zgodi se, da se stvari spremenijo, napredujejo – tudi mi; a tega ne opazimo. Ko stojimo v hiši, hiše ne vidimo. Stopimo ven iz ”hiše” ter poglejmo na sebe z novimi očmi.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: