numeroloskanapoved

Numerološka napoved od 8.2. do 14.2.2016

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Čas je za sladkobo Življenja!

Lekcije 6. tedna:
Kdaj ste nazadnje uživali v tem, da ste kdor ste?
Kdaj ste si nazadnje rekli: ”kako dobro je biti jaz”?

Naj bo ta teden čas, ko sebe noro ljubite in ste ponosni na sebe. Pred nami je energija števila 6, ki naj nas oblije kot sladki med ter spomni, da se Ljubezen prične pri zdravi, brezpogojni Ljubezni sebe in drugih. Uravnovešajte.

Mnogokrat se počutimo sebične, če imamo sebe radi. Zdi se, da nimamo pravice biti utrujeni, da ne smemo reči ”ne”, da smo zlobni, če nekomu ne ustrežemo. V tem tednu se lahko pojavijo situacije čustvenega manipuliranja ter vampirizma. Ne dovoljujte več, da drugi črpajo vašo energijo ter zahtevajo vašo pozornost!

Pričakujmo več čustvene drame in izsiljevanja s strani ljudi, ki so emocionalno nezreli. Lahko opazimo seveda tudi, da smo to (vsaj malo) tudi mi sami. Če se to zgodi, to sprejmite z razumevanjem ter kot smernico, da je potrebno delati na sebi. Nihče se ni rodil z vsem znanjem, zato se ne hudujte na sebe, temveč raje na sebi delajte.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Trudili se boste trezno razmisliti o novo nastali situaciji, a ne bo vam preveč uspevalo. Zato, uganite razum in občutite s srcem, Najbolj pomembna ta teden bo Resnica. Kdo ste v resnici vi in česa si želite, po čem hrepenite?

Število življenjske poti 2
Postaviti mejo je seveda težko, predvsem vam, ki si želite miru ter harmonije in to dojemate kot skorajda agresivno dejanje. Zavedajmo se, daje to proces in ne enkratno dejanje. Zato, vztrajajte pri zadanem.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite sporočilom, ki se skrivajo v navidez mimobežnih mislih ter ”napakah”. Ste se zatipkali? Preberite kaj ste napisali in kaj se skriva v zapisanem. Pričakujte uvide in sporočila vašega višjega jaza. Opazujte.

Število življenjske poti 4
Prevrtite film v glavi za kako leto ali let naprej. Stopite ven iz situacije, ki vas drži v krempljih. Poigravajte se z različnimi scenariji. Kako bi ravnali, če bi se končalo fantastično in kako, če bi se razpletlo katastrofalno?

Število življenjske poti 5
Pogovor bo potreben. Prosim, ne bežite pred tem. Pomembno je, da se umirite prisluhnite in izrečenega ne doživljate kot vsiljevanje tuje volje. Sprejmite to kot neko stališče, mnenje; morda predlog. Ugasnite obrambo.

Število življenjske poti 6
Domišljija bo delovala na polno, torej uživajte v sanjskem svetu. Dovolite si razvajanje, bodite izvirni. Morda je pa ravno sedaj pravi čas za prenovo stanovanja? Dodajte več barvitosti svojemu okolju; dodajte več svoje energije.

Število življenjske poti 7
Resnobna energija, ki vas obdaja, je znak sprememb. Če imate občutek notranjega miru ojačan, ste na prvi poti. Če se vam mudi, pomeni, da niste osredinjeni. Prisluhnite sebi, svojim globinam in mislim, ne drugim.

Število življenjske poti 8
Spremembe, svoboda in olajšanje se vam obetajo v tem času. Stopite ven iz omejujočih načinov razmišljanja, dojemanja in reagiranja. Dovolj je bilo! Svobodni ste. Rodili ste se, da bi živeli, ne životarili. Korajžno!

Število življenjske poti 9
Čustva so vaš prijatelj in vodnik. Niste pretirano čustveni, ste senzibilni in sočutni. Ne dovolite, da vas zaradi mehkega srca drugi karajo ali vam govorijo, da ste šibki. Nimate kamen, ampak mehko srce. To je lepo.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem