FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 8.8. do 14.8.2016

Si drznete sanjati?

Lekcije 32. tedna:
Zgodi se, da si niti ne drznemo zaželeti nečesa, saj se nam zdi nedosegljivo. Ta teden nas sprašuje zakaj smo mnenja, da je nekaj nemogoče? Ker mi tako mislimo, ali ker nam je bilo tako povedano? Joj, kaj pa, če se oseba/okolje moti? Samo VI lahko prepoznavate svoje meje.

Dokler nečesa ne poskusimo, ne vemo kakšen je občutek – še manj česa smo sposobni. Vaja dela mojstra, zato zaupam, da ne vržemo puške v koruzo ob prvem poskusu.

V tem tednu bomo imeli možnost znova poskusiti. Zato se osredotočajmo na tiste izzive, odnose, naloge in želje, nad katerimi smo v preteklosti že obupali. Če je preteklo že nekaj časa, si lahko bolj umirjeno pogledamo dano situacijo in se iz nje naučimo kako ravnati bolje.

Predvsem pa: poskusite znova!

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9


Število življenjske poti 1
Na področju odnosov vas čaka nova priložnost. Katere osebe pogrešate, katerim osebam bi se bilo primerno opravičiti, katere odnose obnoviti? Sedaj je pravi čas.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite svoji resnici. Morda sploh ni bilo tako zelo naporno ali slabo kot so vam (drugi) povedali. V tem času je zelo pomembno, da razmišljate s svojo glavo!

Število življenjske poti 3
Kako bi lahko občutke, ki jih nosite v sebi, udejanjili? Če mislite na nekoga, pokličite; če si želite juhe, jo skuhajte itd. Bistvenega pomena je, da ste sedaj aktivni!

Število življenjske poti 4
Morda pa predolgo časa vztrajate? Ste pomislili na to možnost? Velika verjetnost je, da boste to v tem času prepoznali in prenehali upati na kar ni namenjeno.

Število življenjske poti 5
Obeta se vam dinamičen teden sprememb in novosti. Bodite pozorni, da ne bodo na tujem zelniku zrasle. Naj bodo zamisli vaše in za vas dobre. Ali nosijo svobodo?

Število življenjske poti 6
Morda najbližjim dovoljujete, da določajo kako se vi počutite? Zelo pomembno je, da si v tem času oblikujete svoje mnenje in pri tem vztrajate. Pogumno.

Število življenjske poti 7
Dovolite si več smeha in spontanosti. Ne ozirajte se na mnenja drugih, saj jih boste verjetno spravili v dobro voljo s svojo prebujeno spontanostjo. Smejte se!

Število življenjske poti 8
Bolj resno se lotevajte zadanih projektov, četudi se zdi, da konkretnih rezultatov še ni. Pod površjem se veliko dogaja, zato zaupajte v sebe, da boste uspeli.

Število življenjske poti 9
Naj pričakovanja okolice ne določajo vašega doživljanja. Pomembno je, da ste zvesti sebi tudi, ko vas pri tem nihče ne podpira. Bodite zelo pogumni.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !