Išči
Generic filters
numerologija
foto:fireflydaily.com

Numerološka napoved od 8.8. do 14.8.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Si drznete sanjati?

Lekcije 32. tedna: Zgodi se, da si niti ne drznemo zaželeti nečesa, saj se nam zdi nedosegljivo. Ta teden nas sprašuje zakaj smo mnenja, da je nekaj nemogoče? Ker mi tako mislimo, ali ker nam je bilo tako povedano? Joj, kaj pa, če se oseba/okolje moti? Samo VI lahko prepoznavate svoje meje.Dokler nečesa ne poskusimo, ne vemo kakšen je občutek – še manj česa smo sposobni. Vaja dela mojstra, zato zaupam, da ne vržemo puške v koruzo ob prvem poskusu.V tem tednu bomo imeli možnost znova poskusiti. Zato se osredotočajmo na tiste izzive, odnose, naloge in želje, nad katerimi smo v preteklosti že obupali. Če je preteklo že nekaj časa, si lahko bolj umirjeno pogledamo dano situacijo in se iz nje naučimo kako ravnati bolje.Predvsem pa: poskusite znova!
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
Število življenjske poti 1 Na področju odnosov vas čaka nova priložnost. Katere osebe pogrešate, katerim osebam bi se bilo primerno opravičiti, katere odnose obnoviti? Sedaj je pravi čas.Število življenjske poti 2 Prisluhnite svoji resnici. Morda sploh ni bilo tako zelo naporno ali slabo kot so vam (drugi) povedali. V tem času je zelo pomembno, da razmišljate s svojo glavo!Število življenjske poti 3 Kako bi lahko občutke, ki jih nosite v sebi, udejanjili? Če mislite na nekoga, pokličite; če si želite juhe, jo skuhajte itd. Bistvenega pomena je, da ste sedaj aktivni!Število življenjske poti 4 Morda pa predolgo časa vztrajate? Ste pomislili na to možnost? Velika verjetnost je, da boste to v tem času prepoznali in prenehali upati na kar ni namenjeno.Število življenjske poti 5 Obeta se vam dinamičen teden sprememb in novosti. Bodite pozorni, da ne bodo na tujem zelniku zrasle. Naj bodo zamisli vaše in za vas dobre. Ali nosijo svobodo?Število življenjske poti 6 Morda najbližjim dovoljujete, da določajo kako se vi počutite? Zelo pomembno je, da si v tem času oblikujete svoje mnenje in pri tem vztrajate. Pogumno.Število življenjske poti 7 Dovolite si več smeha in spontanosti. Ne ozirajte se na mnenja drugih, saj jih boste verjetno spravili v dobro voljo s svojo prebujeno spontanostjo. Smejte se!Število življenjske poti 8 Bolj resno se lotevajte zadanih projektov, četudi se zdi, da konkretnih rezultatov še ni. Pod površjem se veliko dogaja, zato zaupajte v sebe, da boste uspeli.Število življenjske poti 9 Naj pričakovanja okolice ne določajo vašega doživljanja. Pomembno je, da ste zvesti sebi tudi, ko vas pri tem nihče ne podpira. Bodite zelo pogumni.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem