FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved od 9.5. do 15.5.2016

Ukrotimo svoj Ego!

Lekcije 19. tedna:
Zdrava doza ega je seveda dobrodošla, sicer bi bili predpražniki. V tem tednu pa bodimo dovolj samokritični in se vprašajmo ali se nemara mi do oseb okoli sebe (občasno) ne obnašamo kot, da bi bili naši predpražniki.

V tem tednu se bomo bolj zavedali svojih hrepenenj in želj. Opazujmo česa si želimo in poskusimo razumeti zakaj. Kaj je tisto, kar pogrešamo v življenju? Ne iščimo potešitve v drugih, temveč iščimo notranjo moč v sebi.

Osebe, ki rade dominirajo, bodo v tem času nekoliko bolj naporne. Sedaj je pravi čas, da se postavite za sebe. Bodite prijazni, a nepopustljivi, ko postavljate svoje meje. Dovolj ste stari in odrasli, da veste kaj hočete – in česa ne.

Pometimo pred svojim pragom.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Opazujte svoje odnose. Kateri odnosi so tisti, za katere bi dejali, da so ključni v vašem življenju? Obstajajo osebe, s katerimi se družite zgolj iz koristi ali ugodja?

Število življenjske poti 2
Okrepite svojo notranjo moč. Prav nikomur niste dolžni ‘polagati računov’. Zavedajte se svoje lastne pravice do odločitve. Ne čakajte na privolitev druge osebe.

Število življenjske poti 3
Nekaj več vztrajnosti bo potrebno. Pomembno je, da vsake besede ne vzamete kot napad, temveč preprosto počakate, da se situacija umiri in razjasni.

Število življenjske poti 4
Spremenili boste svoj pogled na neko osebo ali situacijo. Naj vas preteklost ne zavede. Ljudje se spreminjamo. Pri komu ste spregledali spremembe? Ne zaupajte preveč.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo določala vaše počutje. Uporabite jih za raziskovanje sebe. Kdo ste v odnosu do drugih ljudi? Kakšen partner ste? Zagotovo doprinesete veliko.

Število življenjske poti 6
Idealen čas za osebnostno rast. Obenem tudi obdobje, ko prenehamo verjeti v pravljice in se zdi, da nam je koprena padla z oči. Raziskujte. Iščite Resnico.

Število življenjske poti 7
Bolj podjetno in energično se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Naj vas ne zavede sladka omama: ”ker imam prav”. Delite svojo modrost; ne vsiljujte svoje znanje.

Število življenjske poti 8
Sprejmite lepo energijo ter zdravljenje. Spustite pričakovanja in se odprite čudežem. Sedaj ni čas, da bi bili aktivni. Sedaj je čas, da imate preprosto, sebe radi.

Število življenjske poti 9
Eni izmed redkih ste, pred katerimi se odpirajo nova vrata. Prepričajte se, da vas vodi srce in ne Ego. Ne delujte iz potrebe; temveč preprosto iz Ljubezni.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !