Išči
Generic filters

Numerološka napoved September 2019: Čustveni direndaj

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Čustveni direndaj in napad racionalnosti sredi viharja

Poznate izraz ”mešano na žaru”? Idealno opisuje rdečo nit septembra 2019. Deležni boste vsega po malem. Čustveni vrhunci se bodo prepletali s trenutki pretirane resnosti in željo po razlagi. Živi ste. Rodili ste se, da bi živeli in DOŽIVELI, zato ne iščite potrditev, odgovorov, nasvetov – raje izkusite.September je pričetek novega šolskega leta, zaključek dopustov in bolj sproščenega vzdušja, ki ga povezujemo s poletjem in počitnicami. Vsakodnevni dogodki vam bodo postregli z vpogledom v preteklost. Jo ponavljate, morda bežite pred podobnim ali pa dejansko zagrizete v grenko jabolko in se iz preteklih grenkih izkušenj (morda tudi tujih) učite, tako zorite in spreminjate?Vse, kar ste prebrali o letu 2019, septembra dvojno velja. Lahko bi dejali, da smo stopili v čas, ko gre zares. Bomo odrasli ali se bomo še naprej šli igrice, izmikanja in podobno? Vsi kdaj pademo v past ega, čustev, strasti, strahu,… preprosto Življenja. Pa saj bi bilo naravnost suhoparno sicer, kajne? A sedaj ni čas, da bi iskali izgovore, da bi igrali žrtev in se odmikali. Zdaj je čas za iskren pogled v sebe.Vsak izmed nas nosi v sebi otročka, ki potrebuje Ljubezen, objem, razumevanje in pa usmeritev. Otroci redko sami zrastejo – oblikujeta jih vzgoja in vpliv okolice. Tudi mi, kot odrasli, se odzivamo na vpliv okolice. Zdaj je čas, da poiščete nasvet, usmeritev, morda posežete po knjigah osebne in čustvene rasti ter priznate, da morda potrebujete pomoč. A delo je na vas (nas) in ne na drugih. Lahko obiskujete najboljšega terapevta na svetu dvakrat na teden, a namesto vas on/a ne more dozoreti.

Vas zanima Numerološka analiza Podarite si uspeh? Samo 8€. Več: TUKAJ

NE KRITIZIRAJTE SE!

Zgodi se, da smo jezni na sebe, ‘češ: ”dovolj si star/a, da bi to že moral/a znati.” Ja, kaj pa še! Starost pa res ni pokazatelj zrelosti. Mladi se vse bolj vračajo k naravi in pravim zakonitostim Življenja, od katerih bi se tudi mi ‘starejši’ lahko mnogo naučili. Nekatere osebe šele v starejših letih postanejo sebične, nezrele in tudi sicer nekorektne do okolice. Življenje raste, diha, se spreminja in mi prav tako. Zato: ne hudujte se na sebe, če nečesa še vedno ne znate.

NAUČITE SE RAVNATI DRUGAČE

September bo postregel s situacijami, v katerih boste imeli možnost ravnati drugače. Zato pa se bodo izmenjavali trenutki čustev, ki vas bodo občasno popolnoma preželi in pa tudi racionalnosti, ko se lahko zgodi, da boste preveč ”trdo” in nefleksibilno razmišljali. Lahko bi nihali iz ene v drugo skrajnost, zato ta čas ni najbolj priporočljiv za nove pričetke dolgotrajnejših zadev kot resna zveza, nova služba ali pa dolgoleten kredit.
Oktober prinaša energijo novih začetkov, zato počakajte.

SEPTEMBRA ZAKLJUČITE

Zaključite nedokončano in prepoznajte kateri odnosi, navade, načini delovanja niso več ‘vi’. Včasih čustva zamrejo, pa si tega ne priznamo. Včasih se naše prioritete in vrednost spremenijo, pa tega ne zaznamo. Ustavite se in opazujte sebe. Čim večkrat si postavljajte vprašanje:
  • Kaj občutim?
  • Kako se počutim?
  • Kaj mislim o tem?
  • Kakšna oseba želim biti?
  • Kakšna oseba s svojimi besedami in dejanji pa dejansko sem?

ŠTEVILO 9 NI OD MUH

Število 9, s katerim je povezan mesec september, je močno število. V njem se združuje energija števil od 0 do 9, zato ga v svetu kristalov povezujemo z opalom, v katerem se prelivajo barve, a na prvi pogled je bel. Nič ni tako kot se na prvi pogled zdi. V prav vsakem izmed nas, v vsaki situaciji se skriva globina, a le vaša odločitev je ali se boste vanjo zazrli, ali ne. Tudi opal je lahko spregledan, kajne?

KAJ PRAVIJO ZVEZDE?

Astrološko obdobje device poziva k večji zrelosti, bolj odraslem in odgovornem, tudi natančnem pristopu. Polna luna bo pri nas 14.9. ob 6:33 zjutraj v znamenju rib, zato bodo čustva na ta dan še posebno razburkana. Energija tehtnice pa bo proti koncu meseca vse, za kar ste se odločili, postavila na preizkušnjo.

ŽIVLJENJA NE MORETE PREHITETI

Vzemite si čas za sebe in lastno zdravljenje. Preteklosti ne ponavljajte, ampak jo zdravite in bodite ob tem nežni do sebe. Vsi smo tu, da bi se učili, rasli in ga sem ter tja tudi ‘pobiksali’.Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem