Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved: Septembra 2020 preobrati, izbruhi, ekstremi in novi problemi

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Naše doživljanje se bo okrepilo in še bolj čustveno obarvalo. Hitreje in burneje se bomo odzivali, odreagirali pa z več agresije. Tokrat najverjetneje ne bomo obžalovali svojih impulzivnih dejanj, čeprav bi nam ali drugim lahko škodovala.Letošnje leto pod močnim vplivom števila 2, ki simbolizira dvojnost, dve plati zgodbe, dve skrajnosti in tudi dvoličnost, buri duhove. Število 0 v letnici dodaja izjemno močno energijo, ki daje občutek, da gremo na nož ter, da se gre za vse ali nič, zato – priznajmo – ”tresla se je gora, rodila se je miš” ni redkost letošnjega leta. Obenem pa so določene zadeve prešle vse meje, tako na osebnem kot svetovnem prizorišču, zato smo in še bomo priča uporom, protestom in uvodu v korenite spremembe.Ne nasedajte govoricam ter vsaki tezi zarote, ki jo zasledite. Na žalost trenutno nihče ni varen pred iluzijo, tudi bolj resni mediji ne, kaj šele tisti, ki naravnost podpihujejo nestrpnost.

Prevladal bo strah

V skrajnost svojega doživljanja in izražanja nas bo potisnil strah ter občutek nemoči, ujetosti, krivice. Naši odzivi bi lahko bili skrajno nesramni, agresivni, odklonilni ali, seveda v drugo skrajnost, pretirano pasivni. Samo vi izbirate kateri odtenek sive boste.Velika večina se bo odzivala kot skrajno ogrožena že na najmanjši dražljaj. Čustveni izpadi jeze, ljubosumja, strahu in žalosti ne bodo nič nenavadnega v tem času. Pravzaprav so dobrodošli, saj pomagajo ozaveščati temo, ki je skrita globoko v naših globinah, morda še iz prvih dni našega obstoja.

Preteklost želi še eno priložnost

Možno je, da boste močneje podoživljali preteklost, zamujene na videz izvrstne priložnosti (v resnici ne veste kako bi se razpletlo, kajne?), hrepeneli bi lahko po osebah, krajih, občutkih, doživljanju iz preteklosti.  Zelo možno je, da se bodo osebe iz preteklosti znova pojavile in si želele poskusiti znova. Ne dajajte še tisoč in ene priložnosti nekomu, ki je že v prvo ni cenil.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 21. 5. 2021

Zaključite

Zdaj je čas zaključevanja, zdravljenja in epiloga. Naj bodo ‘reprize’ namenjene razumevanju, zakopu bojne sekire, zdravljenju – torej zaključku in ne novi priložnosti za še več razočaranja. Sama energija je sicer usmerjena v preteklost, a z namenom razumevanja zakaj se je nekaj zgodilo, kakšne posledice je pustilo, česa bi se lahko naučili, torej z namenom učenja, rasti in odpuščanja.Odpustite sebiSami do sebe smo včasih mnogo prestrogi. Vsi smo le človek in vsi smo se že kdaj (pa še se bomo) ušteli v svojih ocenah, željah in pričakovanjih ter tudi dejanjih. Zato še ni konec sveta. Naučite se bolje ravnati vnaprej.Odpustite drugimOdpustiti ne pomeni odobravati. Preprosto odložite jezo, zamero, bolečino – saj greni le vas. Druga oseba zaradi tega ni minimalno prizadeta. Morda ravno sedaj, ko se v mislih prepirate s prebranim češ, ”tega pa res ne morem spustiti, to je prehudo”, pije kavico, se sladka s tortico in uživa – kaj pa vi? Samo vi ste ujetnik jeze in grenkobe. Vem, da zveni preprosto, pa včasih ni. A potreben je le ‘klik’.TrmaPoleg impulzivnih odzivov, pa bomo tudi nekoliko bolj trmasti. Opazili bi lahko, da se težje prilagajate osebam, ki vas nervirajo. Morda boste nekoliko bolj zajedljivi v svojih odgovorih, morda celo hitreje užaljeni. V temu času lahko pravzaprav pričakujemo kar vse.

Zdravje v ospredju

Uporabite energijo trme za vse, česar se sicer stežka lotevate in odnehate nekje na polovici. Torej, idealna priložnost za bolj zdrav slog življenja. Oklenite se nove zdrave navade, pa naj gre za gibanje, prehrano, sprostitev, razstrupljanje… Ne oklepajte se preteklosti, starih zamer in strahu pred novim.
Mogoče te zanima  Video numerološka napoved 24. - 30. 5. 2021

Dokončno bo pričelo pokati po šivih

Najbolj zatiranim bo dokončno pričelo pokati po šivih. V medsebojnih odnosih to pomeni, da se bodo tudi najbolj plašni končno glasneje postavili za sebe. Na svetovnem odru pa bodo gibanja za pravičnost še aktivnejša. Odmevnejši premiki, ki bodo imeli trajnejši vpliv pa še niso na vrsti. Prvi močnejši preseki in preobrati, ki bodo imeli bolj trajen učinek, prihajajo šele leta 2021. Presenečenja, ki nam jih prinaša letošnji oktober še ne bodo imela dovolj moči, da bi zdržala test neskončnosti. Čas jih bo še nekoliko omilil in povozil.Smo v večletnem ciklu preobrazbe globalne zavesti in samega sveta. Za nami so karmična leta 2013, 2014, 2016 in 2019. Šele leta 2022 bomo resnično pričeli drugače postavljati sisteme in takrat lahko pričakujemo dokončen kolaps političnih struktur, morda celo monetarnega sistema, zdravstva in ostalih institucij, ki več kot očitno ne delujejo človeku v prid. Obetajo se turbulentni časi, dnevi upora, premikov, nazadovanja, preobrazbe sveta in posameznika, a zaupajmo, da bomo dokončno leta 2023 ponosni na doseženo, zato bodite del spremembe, ne del pritoževanja in negativne energije.Z Ljubeznijo za vas, Lili Sorum
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem