Numerološka napoved za ​28.12.2015 do 3.1.2016​

foto:katerinaphotodesign.com

Jabadabadu! Daj se no nasmej!​ 😉

Lekcije 5​3. in 1.​ tedna: ​Ko smo sproščeni, se lahko v iskrici trenutka, nekaj spontanega in prelestnega rodi. Spustimo pričakovanja, opustimo mrzlična načrtovanja in preprosto, bodimo.  ​Čudeži se dogajajo, ko jim dovolimo, da se zg​o​dijo. Torej, dvom na stran in n​asmeh na obraz.

​Zadnji vzdihljaji leta nas bodo nežno opomnili kako se veselimo zaključevanja. Smo bili pridni? Nam bo dedek Mraz prinesel kaj lepega?​

​Kako bi ocenili leto  2015? Česa si nadejate v letu 2016? Zadnji teden nas bo opomnil, da smo mi gospodarji svojega življenja in, da prav nič ni tako zelo hudega, da bi pozabili na lepoto trenutka in čarobnost življenja.  Zatorej,  storimo nekaj lepega za drugega in ne pozabimo pocortati tudi sami sebe.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Naj se vam ne mudi. Morda druga oseba še niti razmislila ni kaj ja in kaj ne, vi bi pa že nekaj počeli (po svoje). Dajte času čas.

Število življenjske poti 2
Sprostite se. Pomembno je, da si drznete spregovoriti v tem času. Izrazite sebe. Pravzaprav, ”ne” je tudi, če ste tiho, kajne?

Število življenjske poti 3
Obeta se vam čas povezovanja in druženja. Če ste samski, bodite pozorni na nove osebe. Vezani, pojdite na zmenek kot bi se šele spoznali.

Število življenjske poti 4
Dovolite si kako norčijo. Življenje včasih jemljete preveč resno in v tem času dajte izpreči iz vsakodnevnih obveznosti. Več se smejte.

Število življenjske poti 5
V odnosih bi se lahko pojavil strah in želja po potrditvi. Veste, če se VI odmikate, se vas bodo drugi ali bolj oprijeli, ali pa – vas spustili.

Število življenjske poti 6
Hrepeneli boste po spremembi, a lahko vam ponagaja um. Razum ne more ukazovati srčku, torej se ga niti ne trudite prepričati.

Število življenjske poti 7
Čas je za korak naprej na področju odnosov. Bolj suvereno dajte nastopiti. Zaupajte v sebe in to občutite, ne samo mislite.

Število življenjske poti 8
Bodite ponosni na sebe. Naporno, a nagrajujoče leto imate za seboj. Česa ste se naučili, v čem izpopolnili? To uporabite sedaj.

Število življenjske poti 9
Bolj pogumni in inovativni boste v tem času. Novosti so na vidiku, poti se odpirajo. Boste zakorakali v nepoznano? Varni ste.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo napisala
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: