Išči
Generic filters

Numerološka napoved za 11.1.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Število 11 je Mojstrsko število, ki simbolizira duhovnega sporočevalca ter označuje povečano intuicijo.Več – LINK DO MOJSTRSKIH ŠTEVIL: https://duhovnost.eu/mojstrska-stevila-v-numerologiji/Hopla, kaj pa, če ni vse res kar mislimo?Prisluhnite svojim mislim. Opazujte kako so naravnane.Največje tragedije klešejo najmočnejše med nami. Opazujte katere vezi in katere dele vas so najhujši preizkusi v življenju okrepili v vašem primeru. Potrudimo se biti hvaležni.Vse je za nekaj dobro. Poiščimo to ‘dobro’ in bodimo hvaležni.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem