Numerološka napoved za 12.10. do 18.10.2015

foto:Jonathan Sautter,pixabay

Čas je za naš srček.

Lekcije 42. tedna:
Kako trdni so naši odnosi? Kako trdno je zaupanje, občutek varnosti, zanesljivosti ter dolgotrajnosti znotraj odnosov, za katere bi dejali, da vas gradijo? Se je kdaj zamajalo, se je utrdilo? Opazujmo svoj lasten občutek. Opazujmo svoj delež v odnosih – smo predani, iskreni in zvesti sebi ter drugim? Opazujmo.

Vsak odnos je živ. Vsak odnos se spreminja. Lahko raste in se razvija, utrdi, poglobi ali pa se krha. Najpomembnejše je zaupanje, ki ga imamo, preprosto v sebe. Kadar imamo pozitivno lastno samopodobo, nas dejstvo, da se je neka oseba odmaknila od nas, ne bo zamajalo v naši trdnosti. Seveda to ne pomeni, da nas morebitna izguba ne bi prizadela.

Opazujmo sebe v preteklosti in sebe sedaj. Smo se kaj spremenili in kako?  Smo bolj ali manj odločni, se spoštujemo, imamo svoje dostojanstvo ali smo postali vse bolj ponižni in plahi, da le ne bi izgubili naklonjenost nekoga?


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prisluhnite sebi. Enostavno opazujte sporočila, ki jih prejemate iz okolice. Zbirajte podatke, analizirajte in nato sledite sebi in le sebi. Prijala vam bosta tišina in odmik vase.

Število življenjske poti 2
Kadar vas je strah, se prijazno opomnite, da ste pomembni. Torej, ko se vaš sogovornik vede na način, ki do vas ni spoštljiv, se spomnite, da imate vedno izbiro pogovor prekinit.

Število življenjske poti 3
Sprejmite pozornost, ki vam jo nekdo naklanja. Ne razmišljajte takoj, kako bi mu ali ji jo povrnili. Urite se v sprejemanju pozitive pozornosti in odmika stran od negativne.

Število življenjske poti 4
Opogumljeno se boste spopadali z neko novo nastalo situacijo. Tokrat uporabite nov, drugačen pristop. Nobene potrebe po zadržanosti ali strahu ni, le po koraku naprej.

Število življenjske poti 5
Pogovorite se z nekom. Morda pa ste bili v svoji komunikaciji bolj nerodni kot se vam je sprva zdelo. Prijazna beseda prijazno mesto najde, vedno in povsod. Bodite prijazni.

Število življenjske poti 6
Pred  vami je teden srčka, povezovanja in pogovora. Z nekom se boste izjemno zbližali, zato bodite pozorni kako postavljate svoje meje tokrat. Imate novo možnost. Odprite srček Ljubezni.

Število življenjske poti 7
Pomirite strahove, ki izvirajo pravzaprav iz prekomernega analiziranja. Usmerite svoje misli v pozitivno smer in ohranjajte optimističen pogled. Veliko, če ne vse, je odvisno od vas samih.

Število življenjske poti 8
Obdobje sprememb. O kako se lahko v tem tednu vaše življenje ali vi sami, spremenite. Odprite meje – verjemite, da je vse dosegljivo; tukaj in zdaj in za vas osebno. Zdaj.

Število življenjske poti 9
Srečko vas bo vodil. Pomagajte okolici razumeti in doživeti sočutje. Obenem pa ne pozabite tudi do sebe biti razumevajoči. Čaka vas prijeten teden, če zaupate v sebe in notranji občutek.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: