Išči
Generic filters
Numerološka napoved

Numerološka napoved za 13.5.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Število 13 uvrščamo med karmična števila, zato tudi trinajsti v mesec obravnavamo malo drugače kot običajne dneve.Karmično število ne prinaša ničesar slabega, zato današnji dan ne smatramo za nesrečnega. Vseeno pa se odsvetuje podpis pogodbe, poroka in podobno na karmične dneve. No, kaj pa priporočamo?Pogled v sebe. Zelo hitro zaznamo, ko okolica ne ravna pravično in morda živite v okolici, ki vas hitro obsoja. Danes bodite le vi tisti, ki presoja in ne drugi. Kako bi ocenili, da se obnašate do drugh in kaj je razlog, da ste morda neprijazni, ali karkoli drugega vam očitajo?Edina oseba s katero se primerjajte, je z vami iz preteklosti in vami, ki si želite biti.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem