Išči
Generic filters
Numerološka napoved za 14.12. do 20.12.2015

Numerološka napoved za 14.12. do 20.12.2015

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Numerološka napoved za 14.12. do 20.12.2015 7Numerološka napoved za 14.12. do 20.12.2015 8Numerološka napoved za 14.12. do 20.12.2015 8

Kot puščica izstreljena v nebo

Lekcije 51. tedna:
Ste puščica.
Življenje vas je položilo na lok.
Kam naj vas izstreli? 

Močna kombinacija števil 5 nas bo predramila. Bodimo iskreni, kam bi si želeli, da nas izstreli vulkan nove energije? Imamo točno določene cilje, želje? Kakšne so naše sanje? Kaj bi bila naša najbolj drzna in divja fantazija? Ne razmišljajmo o omejitvah in ovirah – ne obstajajo. Kam naj TEBE Življenje izstreli? Povej … 


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Mogočni premiki na področju odnosov in načinu komunikacije. Poslušajte sebe in prisluhnite, morda pa druga oseba govori popolnoma enako? Možen začetek novega odnosa za samske. 

Število življenjske poti 2
Predvsem so se vam odprla vrata na področju učenja in izpopolnjevanja osebnostne rasti. Duhovna rast je enako pomembna, zato se povezujte, poslušajte sporočila vaše duše. Mistično naj bo.

Število življenjske poti 3
Ozrite se nazaj, za vami je prehojena pot. Kateri deli so bili najtežji? Kdaj ste skoraj odnehali? Kdaj ste odnehali? Sedaj poglejte naprej. Prepad. Zato bo potreben preskok. Skočite preko ovir. 

Število življenjske poti 4
Čeprav niste oseba, ki bi ljubila nenadne spremembe, pa jih boste ravno vi najbolj deležni. Drage moje štirkice, dovolite no življenju, da vas ponese na nove, nepoznane poljane in ob tem, uživajte. 

Število življenjske poti 5
Prisluhnite intuiciji in se ravnajte po notranjem občutku, četudi razum vpije, da ste prismuknjeni. Samo vi poznate občutek vaše duše, notranje sreče in no, sami sebe. Zaupajte vase. Ne izgubite sebe.

Število življenjske poti 6
Naj vas prevzame radost in iz tega občutka nasmejanosti delujte. Stopite na novo pot z nasmehom in zaupanjem, da je za vas poskrbljeno na najboljši možen način. Zdaj. Je že poskrbljeno. Nasmeh prosim. 

Število življenjske poti 7
Dobro se boste počutili, saj boste razumeli nenadne zavoje, ki so pred vami. To je poznano, kajne? Zdaj pa se potrudite ne delovati naučeno, temveč sproščeno. Bodite spontani.  Dovolite spremembe. 

Število življenjske poti 8
Čas za najbolj drzen skok v tem letu. Leto 2015 vam v zadnjih vzdihljajih ponuja možnost neverjetnega preskoka. Izkoristite ga. Vi držite lok v rokah, usmerite ga modro in izstrelite se s popolnim zaupanjem.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite srčku. Vzemite si čas za vam ljubljene osebe in uživajte v bližini. Predvsem pa, uživajte v ljubezni do sebe. Povejte si, da se imate radi in, da ste fantastični. Kar takoj zdajle se opomnite. 

 

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem