FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved za 15.8. do 21.8.2016

Jaz sem Mojster sebe!

Lekcije 33. tedna:
Rodili smo se, da postanemo mojstrovina. Vsak posameznik im pred seboj svojo pot, zato ne moremo na splošno govoriti o tem kakšna je vaša saj ste unikat. V tem tednu gradite sebe kot največjo dragocenost.

Mojstrovina je lahko marsikaj. Običajno imamo mešane občutke, če nas vprašajo mojster česa si pa ti? Vsak izmed nas je unikat in neponovljiv in kot tak mojster! Ohranjajte bistvo sebe nedotaknjeno in sveto. Kako ste lahko Mojster sebe?

V tem tednu bomo deležni izziva ljubezni do sebe, zato naj vas vprašam: ste ponosni na sebe, točno take kot ste sedajle?

Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ozrite se v svoje največje globine. Kdo se skriva znotraj vas, ko ste sami in pri miru? Ste dinamična oseba, zato si v tem tednu vzemite čas za mirovanje in pogled vase.

Število življenjske poti 2
Kako se počutite, ko so večje odločitve prepuščene vam? Se odločate sami, ali na podlagi smernic, pričakovanj? Tokrat izbirajte po svojem občutku! Odločite se.

Število življenjske poti 3
Sprejmite svojo veličastnost. Uporabite notranjega otroka in ustvarjalno žilico za oblikovanje nečesa povsem novega, a vam izjemno lastnega. Bodite bolj Vi!

Število življenjske poti 4
Ne bojte se stopiti na novo pot! Prihranili si boste marsikateri glavobol, če boste sledili sebi! Bodite pogumni kot pionir in odločni. Čas je za korak naprej.

Število življenjske poti 5
Malo upočasnite svoj korak in se ozrite po osebah okoli sebe. Se lahko na njih zanesete? Se lahko na vas zanesejo? Okrepite odnose in poglobite komunikacijo.

Število življenjske poti 6
Dovolite si več razigranosti in tako dovolite otroškim sanjam znova na plano. Česa ste si želeli kot otrok in kako si boste to uresničili kot odrasla oseba?

Število življenjske poti 7
Čas je za polaganje temeljev, ki bodo dolgoročno krepili vaše notranje bistvo in fizično počutje. Ne pozabite na svoje telo. Kako bi lahko bolj zdravo živeli?

Število življenjske poti 8
Morda pa se omejujete? V tem tednu opazujte na katerih področjih ste siva miška, namesto, da bi bili ognjemet? Namreč, ravno ognjemet se vam obeta!

Število življenjske poti 9
Radi pomagate drugim, a ne pozabite krepiti tudi sebe. Kako bi lahko svoje obveznosti organizirali na način, ki bi vas krepile in vas celo malo razvajale?

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !