Numerološka napoved za 16.3.2017

Število 16 ima v numerologiji posebno mesto. Pripada Karmičnim številom namreč. Kot tako prinaša določene izzive – te smo lahko opažali tudi v lanskem letu, zaradi končnice 16.

Datumi, ki vsebujejo karmična števila, prinašajo energijo ali pa vpliv preteklosti, tudi prejšnjih življenj. V teh dneh smo bolj odprti sporočilom in usmeritvam, a tudi skušnjavam, ki so z določenim karmičnim številom povezane.

Število 16 nas v tretjem mesecu opominja na lastno samozavest. Opazujmo svoje obrambne mehanizme. Mnogokrat se odzivamo bolj intenzivno, morda tudi jezno, zaradi občutka nemoči. Zavedajmo se, da prenekateri sogovornik preko nastopaštva, važenja, lastne pomembnosti – no, ega – pravzaprav skriva zelo nizko samopodobo.

Bodimo močni v komunikaciji, a brez agresije.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here