NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved za 16.3.2017

Število 16 ima v numerologiji posebno mesto. Pripada Karmičnim številom namreč. Kot tako prinaša določene izzive – te smo lahko opažali tudi v lanskem letu, zaradi končnice 16.

Datumi, ki vsebujejo karmična števila, prinašajo energijo ali pa vpliv preteklosti, tudi prejšnjih življenj. V teh dneh smo bolj odprti sporočilom in usmeritvam, a tudi skušnjavam, ki so z določenim karmičnim številom povezane.

Število 16 nas v tretjem mesecu opominja na lastno samozavest. Opazujmo svoje obrambne mehanizme. Mnogokrat se odzivamo bolj intenzivno, morda tudi jezno, zaradi občutka nemoči. Zavedajmo se, da prenekateri sogovornik preko nastopaštva, važenja, lastne pomembnosti – no, ega – pravzaprav skriva zelo nizko samopodobo.

Bodimo močni v komunikaciji, a brez agresije.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !