Numerološka napoved za 19.10. do 25.10.2015

foto:pixabay.com

Pazi, česa si želiš

Lekcije 43. tedna:
Kakšne so tvoje želje? Česa si v resnici želiš in kaj misliš, da si želiš?
Velika razlika je med tem, kar mislimo, da se bo spremenilo, ko po nečem hrepenimo in kar se v resnici zgodi, ko se nam bi ta želja uresničila. Bi bili res srečni, ali le mislimo tako?

Teden pred nami bo prebujal želje. Zato, preudarno ravnajmo s svojo energijo. Namreč, naslednji teden (ki se prične 26.10.) bo 44. teden pod vplivom Mojstrskega števila 44/8, ki označuje. V tem času se bodo prebudile misli znotraj nas, ki nas bodo opozarjale na vse, kar pogrešamo pri sebi. Opazujte sebe in svoje misli, kam vodijo? Kam vodijo, ko stojite v vrsti pred blagajno in jih ne usmerjate? Kam vodijo, ko se tuširate in umivate zobe – zjutraj in kam zvečer? Kam vodijo, ko ste jezni in kam, ko ste utrujeni, morda žalostni? Opazujte.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odločno ravnajte v smeri svojih sanj. Stopite na pot sebe. A ne pozabite, da ni pomemben le preboj – pomembno je ohranjati ravnovesje, harmonijo. Torej, pazite se zaletavosti.  Ne reagirajte, ampak delujte.

Število življenjske poti 2
Radi prisluhnete osebam okoli sebe in se ravnate tako, kot ste mnenja, da bi jih osrečilo. Kaj točno pa bi vas osebno osrečilo? Kdaj ste se nazadnje to vprašali? In kdaj ste nazadnje o tem tudi nekaj naredili?

Število življenjske poti 3
Zaželite si nekaj do sedaj nepoznanega. Nekaj, o čemer še niste razmišljali.  Vem, da imate dovolj domišljije, a zanima me pravzaprav: imate dovolj poguma, da sledite svojim najbolj drznim sanjam?

Število življenjske poti 4
Bi bilo možno, da preveč svoje moči predajate mnenju drugim? Je možno, da tuje besede v vas prebudijo previdnost, ki vodi v strah in nato se ne premaknete z mesta, na katerem ste? Si upate sami naprej?

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki resnično zna uživati. Torej, znate se predati gurmanskemu užitku, oziroma, bomo dejali, trenutku. Tokrat se vprašajmo koliko svoje energije v to vložite? Ste domiselni ali le sledite vzgibu?

Število življenjske poti 6
Znova smo v točki, ko prevzemamo odgovornost za izbire preteklosti – a tokrat prevzemite odgovornost za izbiro vsakega dneva posebej. Kaj izbirate? Se odločate s pogledom usmerjenim v preteklost?

Število življenjske poti 7
Spremembe in znova spremembe. Se otepate nekega novega načina razmišljanja? Morda samo malo preveč analizirate, namesto, da bi preprosto, občutili? Bi se lahko opazovali ta teden? Kako delujete?

Število življenjske poti 8
Srček bo ponovno živ in srečen. Prepustite se čustvom in občutite. Ne zapirajte se radosti, ne iščite razloga zakaj bi nekaj lahko bilo narobe. VI niste narobe. Zavedajte se tega. Dragoceni ste.

Število življenjske poti 9
Razum je orodje, ki vam bo koristilo ta teden, čeprav bi morda imeli občutek otopelosti. Vse je v redu, vzemite si nekaj več časa za sebe.  Več časa in več miru. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: