Numerološka napoved za 2.11. do 8.11.2015

foto:pixabay.com

Spremeniti ali prepustiti?

Lekcije 45. tedna:
Določene zadeve so sedaj resnično stvar naše odločitve in izbire. Bomo spremenili, prepustili kar ”Življenju”, da poskrbi, ali bomo pustili naj ostane tako kot je? Izbira je naša in vsaka je pravilna.

Vsaka naša izbira ali odločitev je pravilna. Prosim, ne hudujte se na sebe, češ da ste v preteklosti nekaj storili narobe. Ubrali ste morda bolj strmo, naporno pot. Življenje nam je podarjeno, da se učimo in, da gradimo sebe. Zatorej, niste napaka in nobena vaša izbira ni napaka.

Kadar se odločimo, da nečesa ne bomo spremenili in je to stvar odločitve, ki je posledica tehtanja in razmišljanj, je ok. Seveda pa, kadar gre za lenoritis, neodgovornost ali preprosto beg pred resničnostjo (ali seboj, ali čustvi nelagodja), pa se zavedajmo, da slej kot prej, bomo postavljeni pred to odločitev ali pa pred nabor negativnih vplivov izmikanja.

Ne stokajmo, da nimamo moči; da ne moremo kontrolirati ali vplivati na razvoj dogodkov. Vzemimo svoje življenje v svoje roke!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Dobro se boste počutili v svojo koži. Bodite čim bolj VI. Odločite se za tisto pot, ki v vas zbuja občutek notranje moči in umirjenosti. Bodite aktivni in odločno delujte.

Število življenjske poti 2

Prisluhnite dobronamernemu nasvetu, a odločite se po lastnem občutku. Ne prelagajte odločitve v druge roke, ne iščite odgovora izven sebe. V vas je odgovor.

Število življenjske poti 3

Domišljija bo lahko pomagala poiskati najbolj čudovite planjave življenja, ali pa naslikala največje temačne misli. Bodite vi tisti, ki usmerja misli v pozitivno smer.

Število življenjske poti 4

Majhni, a vztrajni koraki, lahko vodijo daleč stran. Ste prepričani, da je smer prava? Kadar se premikamo počasi, lahko ne opazimo, da se premikamo ”kar nekam”.

Število življenjske poti 5

Spremembe na vidiku, a največja verjetnost je, da le v vašem načinu razmišljanja. Možno je, da si boste večkrat premislili. Sprostite energijo in dovolite, da se zgodi.

Število življenjske poti 6

Čustva bodo znova najpomembnejša. In Ljubezen do sebe. Drage moje 6-ke, imejte se rade in spoštujte sebe, svojo pot, svojo lastno dragocenost. Kdo on vas (ali vi) je ne ceni?

Število življenjske poti 7

Resnica bo potrkala na vrata. Vaš pravi jaz bo potrkal na vrata. Zelo dober teden za učenje in pisanje, tudi poučevanje. Sprejmite Mojstra v sebi, da bi lahko pomagali.

Število življenjske poti 8

Znova še en močen teden, ko je edino pravilno, da sploh ne pomislite na omejitve. Rojeni ste, da bi bili markantni, močni in mogočni. Brez ega – samo močni. Delajte na tem.

Število življenjske poti 9

Obdobje zdravljenja in tolažbe. Sprejmite objem. Prosite za objem, pomoč, razumevanje ali podporo. Vedno radi pomagate drugim, zdaj je čas, da sprejmete pozornost.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here