Išči
Generic filters
Numeroskop
foto:pixabay.com

Numerološka napoved za 21.9. do 27.9.2015

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Kdaj in kako ste si nazadnje vzeli čas za sebe?

Lekcije 39. tedna: Ne bom vprašala ali si vzamete čas za sebe, ampak kdaj in kako ste si ga nazadnje vzeli? Nadejam se, da si redno jemljete kvaliteten čas zase. Vsak pri sebi bo imel možnost raziskovati kaj je ”kvaliteta”, ki jo potrebuje. Lahko se preselimo na konec sveta, sebe bomo vzeli s seboj in rešili ne bomo ničesar z begom. To mnogokrat slišimo. Prebrali smo tudi, da so vsi odgovori znotraj nas. Teorija je enostavna, a kaj ko ni tako preprosto slišati svoj glas in prepoznati odgovor. Mnogokrat je odmik pravzaprav beg – ker pred seboj ne moremo pobegniti, se vrtimo v krogih kot maček, ki lovi svoj rep.Prenehajmo. Preprosto ustavimo se in prisluhnimo. Seveda bodo prišle na plano tudi zadeve, ki morda niso naša resnica ali pač? Vsi nosimo v sebi določena prepričanja na katera ne bi bili ponosni. Pomembno je, da jih prepoznamo, saj vplivajo na nas ne glede na to ali jih odobravamo ali ne. Zavest o pomanjkanju, misli o več ali manjvrednosti in podobno so del ega, ki ga imamo vsi.Običajno vemo veliko več povedati o drugih, kot o sebi. Mnogo boj razumemo tuje vzorce, kot svoje – kaj ni čas, da bi preprosto spoznali tudi sebe?Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
Število življenjske poti 1 Ko se boste umirili, bo energija lepše in lažje tekla. Ko si boste dovolili priznati česa vas je strah, se bodo zadeve lahko pričele celiti in zdraviti. Pomembno je, da se vam ne mudi.Število življenjske poti 2 Naj energija steče in naj se zadeve zgodijo. Ne upajte, da bo vsem všeč kar počnete ali, da vam bo vedno nekdo pomagal pri koraku naprej. Sami se odločite. Nato pa naj se zgodi.Število življenjske poti 3 Prisluhnite občutku in ne razumu. Strah ima lahko velike oči in doživljamo ga kot zelo realnega. Vprašajmo se, ali resnično tako čutimo, ali si zgolj občutek razlagamo na tak način?Število življenjske poti 4 Bodite podjetni. Lotite se doseganja ciljev in se ne osredotočajte na možne ovire. Vedno se lahko zadeve zadnji hip obrnejo in se spremenijo. Ko zaupate vase, boste uspeli.Število življenjske poti 5 Ni dovolj le, da uživate v trenutku. Uživajte v življenju. V sebi. V vsaki izbiri, dejanju in tudi obveznosti. Bodite zvesti sebi in svojim izbiram, ne glede na to, kako so drugim pogodu.Število življenjske poti 6 Pred vami je val nove energije. Kam jo boste usmerili? V še en poskus ali v nekaj novega? Kolikokrat ste že (znova) poskusili, da ste prišli do enakih rezultatov? Je bilo (končno) dovolj?Število življenjske poti 7 Prisluhnite. Ne odmikajte se vase, temveč raje prisluhnite tudi drugi plati zgodbe in drugim osebam. Nekdo v vaši bližini je imel podobno izkušnjo – prisluhnite; sporočilo vas čaka.Število življenjske poti 8 Intuicija naj vas vodi. Razum je dobrodošel usmerjevalnik,  naj pa ne bo razsodnik. Raziščite svojo vlogo in doprinos v odnosih. Pomembno je, da so zadeve v harmoniji in ravnovesju.Število življenjske poti 9 Pred vami je teden domiselnosti. Torej, naj meje zginejo in sprostite domišljijo. Bodite igrivi, ustvarjalni in preprosti tisti VI, ki si niste že dalj časa dovolili biti. Kdo ste v svojem srcu?

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem