FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved za 25.7. do 31.7.2016

Bodimo poletno razigrani!

Lekcije 30. tedna:
Znamo objeti notranjega otroka? Se znamo posvetiti sebi in biti kdor smo? Seveda, ne glede na odziv okolice? Na ta izziv so nas pripravljali zadnji tedni. Ohranjajmo svoje bistvo nedotaknjeno, ne glede na pritisk iz okolice.

Verjamem, da smo opazili, da bolj, ko se trudimo izognit bolečini ali strahu ali preteklosti, bolj so prisotni. Učil smo se sprejemanja in zdravljenja. Končno je pred nami malo bolj ustvarjalen teden, ko bomo lažje sami oblikovali prihodnost, ki si jo želimo.

Torej, obeta se nam teden kreativnih prebliskov s pridihom otroške razigranosti. Bodimo čim bolj sproščeni. Obstaja namreč verjetnost, da bomo iz muhe naredili slona. Ne pretiravajmo, a ohranjajmo dobro voljo.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Za vas je pred vrati malo bolj resnoben teden, ko je velika verjetnost, da se bo nekaj iz preteklosti podrlo. Ne oklepajte se. Priznajte si svoje strahove. Čas je za vas.

Število življenjske poti 2
Obdobje sprememb je tu. Naj vas vodi občutek svobode. Čeprav zelo radi upoštevate druge, je sedaj čas da poslušate izključno samo sebe! Razprite krila.

Število življenjske poti 3
Kaj bi brezpogojna ljubezen do sebe storila? Boste tako tudi res ravnali? Pazite na tok domišljije in vaših misli. Ohranjajte pozitivno smer. Pomembni ste.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite notranjemu glasku. Resnica je tista, ki naj vas vodi. Torej, pomagajte si z razumom. Je res tako hudo (dobro ali slabo). Res tako intenzivno? Ali pravzaprav premalo?

Število življenjske poti 5
Odločnost bo potrebna. Dovolj je bilo omahovanja ali nihanja. Sedaj je res skrajni čas za določene izbire in odločitve. Pojdite po svoji poti naprej sedaj!

Število življenjske poti 6
Znova se bo zdelo, da podoživljate preteklost. Morda bi bilo smiselno vprašanje: kaj imate od tega? Spustite negativno, objemite lepo in stopite naprej.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite novim idejam in stopajte po novih poteh. Bodite kot mladi raziskovalec. Kaj vas najbolj pritegne in najbolj radosti? Več tega prikličite v življenje.

Število življenjske poti 8
Obdobje povezovanja in okrepitev vezi. S kom se želite povezati na bolj globoki ravni? Komu zaupate in komu dovolite v svojo intimo? Sprejmite dobro.

Število življenjske poti 9
Ustvarjajte na polno, kot bi dejali mladi. Naj vas prav nič pri tem ne ustavi! Bodite odločni, revolucionarni in ne dovolite dvomu na plano. Uživajte!

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !