Išči
Generic filters

Numerološka napoved za 28.8.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Poglejte koliko osmic je v današnjem datumu. V kombinaciji s številom 2 (ki je tudi seštevek letošnjega leta) nas nežno opominja, da nismo ne več in ne manj vredni od nikogar drugega, smo si le različni, a enakovredni.Ne glede na našo vlogo v svetu, stopnjo samozavesti, pogum, fizično moč, stanje na bančnem računu, vsi smo ljudje. Vse nas je kdaj strah, vsi si želimo ljubezni in razumevanja, potrebujemo včasih objem, se jokamo in smejimo.Spomnite se na to naslednjič, ko vas bo morda nekoga strah.Postavite sebe na enakovredno mesto.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem