Išči
Generic filters
numeroloska napoved
foto:pixabay.com

Numerološka napoved za 28.9. do 4.10.2015

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Koreniti premiki naprej možni.

Lekcije 40. tedna: Bi se ustrašili odprtih vrat in neomejenih možnosti izbire? Bi našli izgovor ali bi se pognali novemu življenju naproti? Ta teden odpira portal novih priložnosti – potrudite se biti pozorni. Opazujte sebe: ste drzni ali prestrašeni?Ko živimo v energiji pomanjkanja in v pehanju za doseganjem zadanih ciljev, norm – tudi, če gre le za plačilo položnic, smo omejeni z vsakodnevnimi izzivi, ki pa lahko služijo kot izgovor za izogibanje osebnemu napredku. Tudi plačilo položnic je izziv današnjega časa in vse bolj simbolizira pehanje za ‘več’.Mnogo bolj iskrena slika nas, kot pustolovcev življenja, se pokaže, ko smo v neki malo drugačni zoni ugodja. Ko so položnice plačane, otroci odrasli, naše potrebe zadovoljene – in, če se pred nami odprejo nove možnosti: KAJ STORIMO?40. teden prinaša ravno to: PORTAL MOŽNOSTI. V tednu, ki prihaja bodo možni resnično tektonski premiki v zavedanju, doživljanju življenja in spremembi načina življenja.
Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
 Število življenjske poti 1 Pripravite se na teden brez spanja. Zdelo se bo viharno, negotovo, neverjetno – a zaupajte, da je resnično, tako kot ste resnični VI.Število življenjske poti 2 Čustvenost ni nikoli znak šibkosti. V tem času je pomembno, da sledite svojim lastnim čustvom in ne ugibate kaj čutijo druge osebe.Število življenjske poti 3 Razum lahko pomaga v trenutkih, ko se zdi, da ni poti. Uskladite se v domiselnosti, domišljiji ter kmečki pameti. Ideja in izvedba, v tem vrstnem redu.Število življenjske poti 4 Delujte odločno in opazujte kateri pristop je učinkovit. Bodite iniciator. Bodite organizator. Nikakor ne ostajajte v ozadju. Ne omahujte. Delujte.Število življenjske poti 5 Da bi se lahko premaknili naprej, morate najprej zaključiti. Katera vrata puščate odprta, njihova smer pa je v preteklosti? Ne stojte na prepihu. Bodite trdni.Število življenjske poti 6 Čas je za novi jaz. Pred vami so odprta vrata novosti, novih poti in poguma. Boste zajeli sapo in se podali v nepoznano, a tako zelo pravzaprav pričakovano?Število življenjske poti 7 Prisluhnite svoji lastni intuiciji in sprejmite odločitev, s katero omahujete in odlašate. Prisluhnite sebi, sledite svoji Resnici. Spregovorite.Število življenjske poti 8 Sreča se vas drži. Imate magični dotik, zato ga izkoristite modro in preudarno. Kam vodi vaša pot? Ko izvzamete vse osebe in zunanje vplive, kdo ste?Število življenjske poti 9 Koreniti pretresi, kot bi vas tresla mrzlica. Njihov namen je prebujanje. Kot bi vas življenje malo streslo in dejalo: hej zbudi se. Kje ste zaspali in omagali? Dobro jutro.Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN, LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Numerološka napoved 22. 4. 2021

Numerološka napoved 22. 4. 2021

Numerološka napoved 21. 4. 2021

Numerološka napoved 21. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem