NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološka napoved za 28.9. do 4.10.2015

Koreniti premiki naprej možni.

Lekcije 40. tedna:
Bi se ustrašili odprtih vrat in neomejenih možnosti izbire? Bi našli izgovor ali bi se pognali novemu življenju naproti? Ta teden odpira portal novih priložnosti – potrudite se biti pozorni. Opazujte sebe: ste drzni ali prestrašeni?

Ko živimo v energiji pomanjkanja in v pehanju za doseganjem zadanih ciljev, norm – tudi, če gre le za plačilo položnic, smo omejeni z vsakodnevnimi izzivi, ki pa lahko služijo kot izgovor za izogibanje osebnemu napredku. Tudi plačilo položnic je izziv današnjega časa in vse bolj simbolizira pehanje za ‘več’.

Mnogo bolj iskrena slika nas, kot pustolovcev življenja, se pokaže, ko smo v neki malo drugačni zoni ugodja. Ko so položnice plačane, otroci odrasli, naše potrebe zadovoljene – in, če se pred nami odprejo nove možnosti: KAJ STORIMO?

40. teden prinaša ravno to: PORTAL MOŽNOSTI. V tednu, ki prihaja bodo možni resnično tektonski premiki v zavedanju, doživljanju življenja in spremembi načina življenja.


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9


 

Število življenjske poti 1
Pripravite se na teden brez spanja. Zdelo se bo viharno, negotovo, neverjetno – a zaupajte, da je resnično, tako kot ste resnični VI.

Število življenjske poti 2
Čustvenost ni nikoli znak šibkosti. V tem času je pomembno, da sledite svojim lastnim čustvom in ne ugibate kaj čutijo druge osebe.

Število življenjske poti 3
Razum lahko pomaga v trenutkih, ko se zdi, da ni poti. Uskladite se v domiselnosti, domišljiji ter kmečki pameti. Ideja in izvedba, v tem vrstnem redu.

Število življenjske poti 4
Delujte odločno in opazujte kateri pristop je učinkovit. Bodite iniciator. Bodite organizator. Nikakor ne ostajajte v ozadju. Ne omahujte. Delujte.

Število življenjske poti 5
Da bi se lahko premaknili naprej, morate najprej zaključiti. Katera vrata puščate odprta, njihova smer pa je v preteklosti? Ne stojte na prepihu. Bodite trdni.

Število življenjske poti 6
Čas je za novi jaz. Pred vami so odprta vrata novosti, novih poti in poguma. Boste zajeli sapo in se podali v nepoznano, a tako zelo pravzaprav pričakovano?

Število življenjske poti 7
Prisluhnite svoji lastni intuiciji in sprejmite odločitev, s katero omahujete in odlašate. Prisluhnite sebi, sledite svoji Resnici. Spregovorite.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Imate magični dotik, zato ga izkoristite modro in preudarno. Kam vodi vaša pot? Ko izvzamete vse osebe in zunanje vplive, kdo ste?

Število življenjske poti 9
Koreniti pretresi, kot bi vas tresla mrzlica. Njihov namen je prebujanje. Kot bi vas življenje malo streslo in dejalo: hej zbudi se. Kje ste zaspali in omagali? Dobro jutro.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !