Numerološka napoved za 30.11. do 6.12.2015

Foto:Kristina, pixabay.com

Zdaj je čas, da ozdravimo strah!

Lekcije 49. tedna:
Strah ima velike oči in ogromne zobe, s katerimi se zasadi v našo domišljijo. Česa te je strah? Opravimo z vsemi zastarelimi strahovi. Kako? Odločimo se. Vse v življenju je izbira – tudi katere strahove negujemo.

Običajno nas je strah tega, kar mislimo, da bi se lahko zgodilo. Torej, v osnovi nas je strah iluzije. Slike v naši domišljiji. Projekcije. Ideje. No, prav vsako idejo lahko spremenimo.  Popolnoma vsak strah lahko preobrazimo.

Ne bo šlo čez noč, tako kot ga tudi ustvarili nismo v enem hipu. Torej, česa te je strah? V tem tednu delaj na tem – z Ljubeznijo in energijo zdravljenja. 


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nov val energije bo prinesel občutek negotovosti. Ni potrebno, da ste vedno vi tisti, ki daje spodbudo. Sledite občutku svobode in stvari se bodo zlahka zložile na svoje mesto. 

Število življenjske poti 2
Naj vas srce vodi, a ne v temačne globine, temveč v radostne višine. Prav od nikogar dovoljenja ne potrebujete, da bi bili močni ali srečni. Vsak je svoj gospodar.

Število življenjske poti 3
Morda bi bolj racionalni pristop lahko pomagal premagati strah. Velika verjetnost je, da vaša domišljija ustvarja na polno kot rečemo. Ali je res tako hudo, intenzivno – je res?

Število življenjske poti 4
Pred vami je teden odločnosti, ko so možni koreniti premiki naprej. Največ verjetnosti je, da se bo spremenil vaš način razmišljanja. Premagajte omejujoče miselne vzorce. 

Število življenjske poti 5
Vprašanje: kateri del sebe, ali svoje preteklosti bi želeli pozdraviti? Kateri del sebe vam ni všeč? Sprejmite se, brezpogojno in z Ljubeznijo. Objemite vse dele sebe. Zdaj. 

Število življenjske poti 6
Bi dejali, da vam manjka poguma za nove podvige? Zakaj? Ste nemara nesposobni se naučiti nečesa novega? Seveda, da ne! Takoj sedajle pričnite z učenjem, no pa dajva.

Število življenjske poti 7
Mnogokrat slišimo, da več glav več ve. Tokrat lahko zelo pomagate osebam okoli sebe s svojim nasvetom. Ponudite svojo resnico, izkušnje in mnenje. Nato se odmaknite.

Število življenjske poti 8
Obdobje notranjega otroka vas opominja, da ste dragoceni in najbolj privlačni, ko ste srečni. Kaj vas izpolnjuje? Zaradi česa se počutite žive in smiselne? Točno to počnite! Zdaj!

Število življenjske poti 9
Strah je zoprna reč, zato ga ne jemljite zlahka. Prvi korak je Ljubezen. Sprejemanje. Katerih delov sebe še vedno vi niste sprejeli, ker upate ali čakate, da jih bo nekdo drug?  

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: