Numerološka napoved za 31.8. do 6.9.2015

foto:pixabay.com

Poslušajte srček.

Lekcije 36. tedna:
Srce nosi sporočila vaše duše.
Ne potrebujete medija ali prevajalca.
Prisluhnite sebi.
Vi ste odgovor.

V življenju so trenutki, ko si želimo, da bi nam nekdo postregel z odgovori. Ne pozabimo, da vse odgovore nosimo v sebi. Osebe okoli nas nam lahko pomagajo priti do uvidov, seveda – a prosim, ne pozabimo, da ne potrebujemo posrednika.

Vi ste vaša duša.

Vsaka odločitev je naša izbira. Prav vsaka. Torej, ne prepuščajmo te notranje moči drugim. Ne iščimo odločitev zunaj nas. Usmeritev ali potrditev sta potrebi uma, ki deluje po principu dvoma. Naša duša ne dvomi. Torej, ne dvomite v sebe. Popolni ste.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9


Število življenjske poti 1
Dovolj je bilo omahovanja. Sedaj je čas za vas. Kar ne pomeni nujno spremembe, zato naj se vam ne mudi. Preprosto se prenehajte ukvarjati z mnenjem oseb okoli sebe. Bodite kdor ste.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite nasvetu, a nato se sami odločite kako naprej. V tem tednu za vas ni priporočljivo spreminjate zadev, ki so trajne. Zelo dober čas pa je za nove dogovore in kompromise.

Število življenjske poti 3
Dovolite domišljiji prosto pot. Poskusite izklopiti logiko in se posvetite samo zamislim, ki izvirajo iz (otroške) razigranosti. Bolj, ko boste umaknili razum, bolje. Prisluhnite. Rešitev je tu.

Število življenjske poti 4
Če se vam zdi, da je okoli vas preveč kaosa ali neurejene energije, je sedaj pravi čas za umiritev. Bolje se boste počutili. Prisluhnite občutkom in ne mislim. Kaj čutite? Kako se počutite?

Število življenjske poti 5
Spremembe, po katerih ste hrepeneli, so tu. Naj vas ne zavedejo v prehitre odločitve. V tem tednu se obetajo novosti in nihanje, ki pa naj ne prinesejo preveč hitrega zaključevanja. Ne režite.

Število življenjske poti 6
Obeta se vam teden, ki vas bo postavil ali vrnil v vašo lastno energijo. Pomembno je, da se ne primerjate z drugimi, ampak se osredotočite na sebe. Ljubezen do sebe je rdeča nit tega tedna.

Število življenjske poti 7
Osredotočite se na svoje misli, a ne ujemite se v zanko pretiranega analiziranja. Vzemite si več časa za sebe in prebijte ga v tišini. Prejeli boste odgovore in usmeritve, ki jih iščete. Umirjeno.

Število življenjske poti 8
Počutili se boste izvrstno, zato izkoristite naval energije in vzemite vajeti svojega življenja v svoje roke. Usmerite svoj fokus tja, kjer vas osebno sreča čaka. Bodite podjetni in aktivni.

Število življenjske poti 9
Teden pred vami vam nosi prav posebno energijo. Sedaj je čas, da ozdravite tiste dele sebe, ki potrebujejo razumevanje, nežnost in pa sprejemanje. Ne obsojajte sebe za nič iz preteklosti. Objem.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: