Išči
Generic filters
numerologia

Numerološka napoved za 4.5.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Vsaka zgodba ima (vsaj) dve plati. Kako bi lahko na dogodek ali osebo, ki vam je moteča, gledali na drugačen način?Vedno imamo izbiro. Čeprav nam nekdo greni življenje, se lahko odločimo, da moči ne bomo več puščali njim. Veste, včasih je res najbolj elegantna rešitev, da kar gre skozi eno uho noter, naj gre skozi drugega ven.Ni se potrebno odzvati na vsako provokacijo.Poglejte z drugačne plati zgodbo. Potrudite se razumeti drugo plat. Ni se potrebno strinjati. Razumeti nekoga ali nekaj ne pomeni, da to podpirate. Pomeni, da razumete.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem