Numerološka napoved za 7.9. do 13.9.2015

foto:pixabay.com

S svežim vetrom v jadrih naprej!

Lekcije 37. tedna:
Kako ustvarjati nekaj novega, nepoznanega; uporabljajoč domišljijo v eni ter Resnico v drugi roki? Zdelo se bo namreč, da se ta dva pojma izključujeta – pa se v resnici?

Dokler si nečesa ne moremo zamisliti, tega ne moremo ustvariti. Torej, dokler naša domišljija ni dejavna, težko nekaj novega oblikujemo. Ampak, seveda to še ni resnično, samo zato ker je znašlo v naših mislih. V katerem koraku nastane ideja Resnica in kdaj bi lahko dejali, da domišljija in resnica hodita z roko v roki? Pri nastajanju nove Resnice? Preoblikovanju obstoječe?

Pravzaprav je najbolj pomembno vprašanje: kje so postavljene meje v naši lastni domišljiji, ko razmišljamo o možnem ali dosegljivem?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Obilo novosti na področju odnosov in komunikacije. Predvsem umirite žogico in se ne prenaglite v izjavah ali odločitvah. Zavedajte se, da si lahko določene zadeve tudi le domišljate.

Število življenjske poti 2
Naj domišljija deluje s polno paro. Bolj navihani in igrivi boste, zato boste tudi resnejše izzive lažje reševali. Majhen otrok ni obremenjen z ”ni možno, ne morem”, ampak, ko si nečesa želi, išče načine.

Število življenjske poti 3
Hrepeneli boste po nekaj več strukture ali smisla v dogajanju okoli vas, a ne trudite se razumeti vsega. Namen sprememb in novih informacij ni vaša reakcija ali razumevanje. Pojdite s tokom.

Število življenjske poti 4
Obeta se vihraven teden in obilo sprememb, nihanja, nepričakovanega. Ne bojte se – in ne oklepajte se zastarelih miselnih vzorcev. Pomembno je, da zaupate v sebe in svoje vrline. Nato pa se odprite.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo prevladovala nad vašim počutjem. Ni vse kar pomislite res in ni vse kar čutite večno. Če se bo za kak hip zazdelo, da je premočno ali preveč vsega, se zavedajte preproste misli: tudi to bo minilo.

Število življenjske poti 6
Resnica osvobaja, zato si nehajmo zatiskat oči. Ne potrebujemo odgovorov, pisnih navodil – vse, kar potrebujete je, da ste kdor ste. Nekaj bi bil skrajni čas, da bi si priznali – nekaj iz nekaj let nazaj.

Število življenjske poti 7
Od ideje do realizacije je nekaj korakov, kako bi jih lahko kar najbolj učinkovito ubrali? Vas se namreč drži največ energije manifestiranja v tem času. Ustvarjajte, delujte in ne komplicirajte.

Število življenjske poti 8
Vsak začetek ima svoj konec. Zgodi se, da je vse kar potrebujemo, razumevanje. Zavedajmo pa se, da vsak konec je žetev – torej, česa ste se naučili (ali pa morda še vedno ne?) Ne hudujte se nase.

Število življenjske poti 9
Obilo nove energije, zamisli in odprtih poti. Ne omahujte preveč, ne analizirajte pretirano; ampak zaupajte toku energije, da vas vodi v smeri, ki je za vas pravilna in dobra. Ne komplicirajte, na kratko.

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: