Išči
Generic filters
Numerološka napoved

Numerološka napoved za 8.2.2018

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Postavite se v energijo radosti ter jo ohranjajte.Zgodi se, da se nam dan lepo začne, potem pa nam ga nekdo/nekaj pokvari. Predvidevati je, da bomo postavljeni pred izziv, ali bomo dovolili, da se nam dan pokvari, ali ne.Obdaja nas posebna energija. Uporabite jo konstruktivno.Torej: danes nobenega pritoževanja, jamranja ali črnogledosti.Izkoristite dan za smeh, prijaznost, kako norčijo, objem in predvsem nove ideje. Bodite kreativni. Kaj pa, če bi bilo vse možno?.. no, saj je 😉

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem