Numerološka napoved za April 2015

Numerološka napoved za April 2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Kregala se bosta domišljija in razum.

V domišljijskem svetu je vse možno. A Razum seveda dvomi ter išče dokaze, sicer ne verjame. Prav je, da smo previdni. A to naj bo le to – previdnost. Ko nas strah prične hromiti, je čas, da znotraj sebe poiščemo kanček pustolovskega duha in se odločimo poskusiti. Za marsikaj bi nam bilo žal, če ne bi poskusili; kajne?

April je namenjen spreminjanju našega prepričanja kaj je in kaj ni možno, ter česa si pravzaprav želimo. Samo zato, ker smo si nekaj želeli kot otrok, ali ker so si tako za nas želeli naši starši, ne pomeni, da danes še vedno velja isto. Prevetrimo svoj seznam želja in pričakovanj za vse – kaj si želimo/potrebujemo v svojem partnerju, prijateljih; v naši službi, na poslovni poti, tudi na čustvenem področju itd. Preidimo z ozkih primerov (oseba ali odnos), na bolj široke pojme (rast in razvoj, zdravje itd).

V tem mesecu se posvetimo fizičnemu telesu. April kot 4. mesec označuje fizično raven – torej, poskrbimo za spanje, hrano, itd. Vse svoje zamisli se potrudimo umestiti na nek fizični nivo – kar bolj konkretno pomeni, iz ideje naj se rodi konkreten načrt.

Naj nas ne bo strah Prihodnosti.
Vsak dan posebej je nova možnost.

Naj nas ne bo strah (okostnjakov) Preteklosti.
Vsak dan posebej je nova možnost.

Ne ujemite se v začarani krog dvoma, ki ga projicira razum.

Na začetku leta sem poudarjala, da si pripravite podroben okvir svoje poti, ciljev in želja za to leto, katerega vsak mesec preglejte. V aprilu se naslonite na ta načrt. Na eni strani Vam pomaga domišljija in na drugi praktični navdih. Kmečka pamet je zakon.

DeLo za DuŠo:

  • Kaj bi se zgodilo, če bi svet izvedel za Vašo največjo skrivnost ali najbolj neprijetno lastnost ali neko zelo neprimerno izkušnjo?
  • Kdo ste in česa si želite, ko nikogar ni ob Vas?
  • Koga si želite ob sebi, ko ste sami in je vse dovoljeno?
  • Kaj verjamete, da Vi pa res ne bi mogli?

Točno to poskusite.
(razen, če govorimo o nečem, kar bi nekomu škodovalo)

Z Ljubeznijo,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem