Numerološka napoved za avgust 2015

foto:pixabay.com

Resnica – dejstva.

Eno so želje, drugo je doseganje želja in tretje so dejstva. V tem času ocenite svoje stanje. Resnica je ena – in Vaša resnica bo vedno vaša Resnica, saj je splošna. Dejstva pa so včasih lahko zelo zelo različna od tega, kar mi doživljamo kot svojo Resnico.

Avgust nas bo podpiral v vsem, kar je naša resnica & namen.

Torej, če se nečesa lotevate in se nikakor nikamor ne premaknete, potem to ni Vaša pot. Ta stavek velja samo in izključno za mesec avgust. Bodimo odprti sporočilu, ki ga nosijo zapleti in neuspehi. Navidez neuspehi. Zavedajmo se, da so le pokazatelj in usmeritev. Včasih je težko razumeti, kaj nam želijo povedati – a življenjske izkušnje nam pokažejo, da ko preteče dovolj časa, marsikaj razumemo in smo naknadno hvaležni. Torej, skrajšajmo ta čas.

Trma v tem obdobju ni dobrodošla. Število 8 bo delovalo zelo močno in kazala se bo Resnica. Torej, Ego bo pokazal zobe tudi tam, kjer bi bili sicer prepričani, da ga ni. Vsak izmed nas ima pravico do svoje lastne osebne človeške izkušnje, zato si ne jemljite pravice od prav nikogar pričakovati popolnosti; ali še več, da se zaradi Vas spreminja, da bi bilo Vam lažje, ljubše, prijetnejše – razvade in tovrstne manipulacije oseb okoli nas nas bodo krepko za ušesa v tem času. Vsak izmed nas je unikat in naj sije kot diamant.

Včasih je prepir najlažja pot ven. Užaljenost, vpitje in vsi odtenki vmes so le nezrelo obnašanje, ki je sicer v mejah normale nekaj normalnega. Prepoznajte osebe okoli sebe, ki pa s temi vzvodi pravzaprav z Vami manipulirajo in se ne soočajo ne s svojimi dejanji, ne z resnično situacijo. Take osebe vedno kažejo s prstom na druge. Če je le možno, kar na Vas. Postavite se za sebe.

Avgust bo spomnil na še nekaj: samospoštovanje.

Kdor ga nima, naj se aktivno potrudi na tem področju; sicer bo imel občutek, da so ga povozili (nekajkrat). Celo leto se učimo postavit mejo.

DeLo za DuŠo:
  • Česa se bojite, kadar omahujete, da bi se postavili za sebe?
  • Obstaja kaka oseba, katere se bojite in zakaj?
  • Kdo se Vas boji? Razmislite….
  • Spoštovanje, zaupanje, korektnost…. Kaj bi rekli o tem?
  • Odločno zakorakajte v vsak nov dan – super bo, ker ste super Vi!

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: