FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za Avgust 2016

Čas za notranjo moč in pogum!

Julija smo se ubadali z učenjem in samozaupanjem, sedaj pa si najprej čestitajmo, da smo se soočali z nezavednimi deli sebe ter si obljubimo, da ne bomo pred ničemer bežali. Predvsem pa ne pred seboj.

Mesec avgust nam bo ponudil možnost uporabe znanja v praksi. Položil nam bo v roke več odločnosti. Hitreje bomo manifestirali, a zdelo se bo, da se bo sprožil naš perfekcionizem; zato bomo več pričakovali od sebe ter bomo do sebe zelo strogi. Ravno, ker bomo hitreje manifestirali, se zavedajmo, da bomo lahko ustvarjali (uresničevali) tudi naše strahove in nezaželene scenarije, če se ne bomo sproti ubadali z zdravljenjem naših miselnih vzorcev. Nikakor ne pozabimo, da smo v letu zdravljenja nezavednega.

Kadar ustvarimo, ali kot raje po moderno rečemo, manifestiramo nekaj nezaželenega, se vprašajmo, od kod se je vzela ta vibracija. Prav gotovo je vaša in od nikogar drugega. Poiščimo vir – iščimo izvor in zdravimo.
Tu omenimo, da ni prav nič narobe s tem, da poiščemo pomoč terapevta. In nič ni narobe, če vam morda prva oseba h kateri se boste zatekli po nasvet, pomoč, zdravljenje, ne bo mogla v celoti pomagati. Je le korak na poti. Učenje. Vaše učenje. Ne kažimo s prstom. Učimo se.

Ko bomo prevzeli odgovornost, bomo odprli ogromno dragoceno skrinjico moči in notranjega zaupanja vase. Imamo možnost dela na samopodobi in na sebi. Imamo možnost odpreti vrata čudežem.

Ne vdajmo se v usodo, čeprav se bo to na trenutke zdelo tako zelo mamljivo.

Kadar odnehamo, predajamo svojo moč.
Kadar iščemo odgovore izven sebe, se odrekamo svoji moči.

V avgustu se bomo soočali z izzivi avtoritete, Ega, kar se lahko odraža v neposlušnosti ter odmikanju od začrtane poti s strani družbe ali okolice. Kot bi bili v puberteti.
Pomembno je, da stojimo za lastnimi načeli, tudi, če stojimo sami.

DeLo  za  DuŠo:

  • Česa se bojite, kadar omahujete, da bi se postavili za sebe?
  • Obstaja kaka oseba, katere se bojite in zakaj?
  • Kdo se Vas boji? Razmislite….
  • Spoštovanje, zaupanje, korektnost…. Kaj bi rekli o tem?
  • Odločno zakorakajte v vsak nov dan – super bo, ker ste super Vi!

Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !