Numerološka napoved za december 2015

foto:pixabay.com

Samo še malo, pa smo.

November je bil intenziven, a bil je le uvertura. Notranji otrok je tu, kaj pa zdaj? No, notranji otrok ste vi.. kajne? Vaša najčistejša energijazapis Vaše duše in srčka, ko je še verjel v pravljice.

Čudeži se dogajajo in namen tega meseca je, da se znova uskladite z vibracijami čudežev, zaupanja v dobro Življenja; v višji namen vsega navidez slabega. Pomembno je, da ohranjate pozitiven pogled & pristop. Pomembno je, da ste pogumni in ne obupate, ko nekaj zaboli. Zamislite si, da ste Peter Pan ali Zvončica. Opazujte sebe kot prelepega metulja, ki je na poti iz kokona. Ta pot je seveda boleča, naporna in spominja na smrt. No, saj vsi vemo, da kar je za gosenico smrt, je za metulja rojstvo in darilo Življenja. Brez mučnega prehoda iz kokona, se krila metulja ne bi pravilno prekrvavila z energijo in ne bi mogel leteti. Pred leti je krožil prelep mail s to zgodbo. Vi ste metulj, ste gosenica, ste črviček, ste dragulj. Vse ste. To leto nam je pokazalo najboljše in najslabše. Pokazalo nam je vse. In pokazalo nam je preprosto: NAS.

Naj ob koncu leta bo to čas za radosten nasmeh in sprejem vseh plati sebe, vseh lastnosti, želja, čustev in namer. Metulj je pripravljen, da poleti. Upam, da veste, kam Vas vodi ta pot in da, ko tole berete, v mislih letite preko poljan svojih sanj.

Hvala za zaupanje in hvala, da smo ustvarili še eno leto.
Vsi, vsak izmed nas je del celote. Vsak je dragocen del Celote.
Rada Vas imam. Radi imejte še Vi sebe.

DeLo za DuŠo:

  • Česa smo se naučili v tem letu?
  • Kam gremo sedaj?

Z Ljubeznijo,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: