Numerološka napoved za December 2016

foto:blacklineeliteblog.com

Leto se počasi izteka, kako se počutite? Močnejši?

Močna karmična obdobja nas lahko potolčejo. Morda se počutimo kot obtolčeno jabolko ob cesti. Kljub vsem bridkim trenutkom, pa se zavedajmo, da smo prišli do konca leta, ki je bilo vse prej kot enostavno. Zato, potrepljajmo se po rami, pohvalimo se za dobro opravljeno delo in vzemimo si čas, da sploh ocenimo kje smo bili v začetku leta in kakšna oseba smo postali zaradi izzivov, s katerimi nam je 2016 postreglo. Kakšna oseba smo bili decembra 2015? Česa smo se naučili? Kaj bi lahko bolje postorili? Ponesimo s seboj v 2017 občutek izpopolnjenosti, več modrosti in moči. Bodimo ponosni nase.

Pomembno je, da ohranjate pozitiven pogled & pristop.

Pomembno je, da ste pogumni in ne obupate, ko nekaj zaboli. Ko brskamo po globinah, običajno ni prijetno. Ko se soočamo z izgubo, preteklostjo, Karmo, ni lahko. Predvsem se je težko spopadati s situacijami prejšnjih življenj, saj jih ne razumemo. Zato, se učimo prisluhniti notranjemu občutku in mu slediti.

Učili smo se zaupanja v lastno presojo – smo se ga naučili? Poslušate sebe ali še vedno iščete potrditve, dokaze, razumevanje & nekoga, da pokima, da počnete prav?

Naj bo zdaj čas za radosten nasmeh in sprejem vseh plati sebe, vseh lastnosti, želja, čustev in namer. Vsega fantastičnega in tistega malo manj briljantnega. Nismo hudičevo delo; smo človek, ki se uči.

Hvala za zaupanje in hvala, da smo ustvarili še eno leto.

Vsi, vsak izmed nas je del celote. Vsak je dragocen del Celote.

Rada Vas imam. Radi imejte še Vi sebe.

DeLo za DuŠo:

  • Česa ste se naučili v tem letu?
  • Kam gremo sedaj? Česa si želite v 2017?

Obilo sreče Vam želim v 2017!
Mesečnik je z Ljubeznijo napisala LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here