Išči
Generic filters
JillWellington / Pixabay

Numerološka napoved za December 2019: Decembra sadimo semena prihodnosti

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Decembra romantično (ali pač?)

Sledite svojemu srcu, delujte po pameti!Obdaja nas romantična energija, zato ne bi bilo prav nič presenetljivega, če bi se nedolžen praznični flirt razvil v nekaj več.Dobra novica za vezane pa je, da je sama energija usmerjena poleg romantike tudi v družino. Tudi sicer so prazniki čas druženja in povezovanja. Namenite več časa oddaljenim sorodnikom in osebam, ki jih že dalj časa niste videli. Ob tem se ne pozabite posvetiti tudi sebi.Za začetek nekaj vprašanjZaključujemo najbolj karmično leto tisočletja, zato si vzemimo čas za pogled nazaj. Kakšna oseba ste bili decembra 2018? Kaj se je spremenilo? Ste zrasli, ste bolj dozoreli? Ste srečni?Kakšna oseba želite biti decembra 2020?

Te zanima Osebni numerološki vodnik za leto 2020? Več: TUKAJ

Decembra sadimo semena prihodnosti

Obdajala nas bo plodna energija, zato velja opozorilo: če ne načrtujete naraščaja, poskrbite za zaščito! Odločitve, sprejete decembra, bodo imele močan in dolgoročen učinek, zato izbirajte modro. Sledite svojemu srcu in delujte po pameti. To je zmagovalna kombinacija.

Odnosi znova v ospredju

Opazili boste, da vam prija družba vam ljubih oseb ter da si želite več bližine. No, seveda pa bodo morebitne razpoke v odnosih mnogo bolj občutene in vidne. Tisti, ki ste nesrečni z nekom, boste to občutili še močneje. Lahko bi se počutili bolj osamljene kot običajno, kar pa je pravzaprav opozorilo vaše duše, da se sami sebi ne posvečate na način, ki bi vas notranje izpolnjeval.Nihče nas ne more osrečiti. Prisotnost nekoga vam pa lahko pomaga biti boljša oseba. Seveda pa ste takšni kot ste popolni. Pomembna lekcija meseca decembra bo tako ravno sprejemanje sebe takšnih kot ste in tudi vaših bližnjih. Vsak izmed nas ima pravici biti kdor je in kakor je. Tudi vi. Tudi vaši starši. Tudi vaši otroci. Tudi vaš partner/ka, nadrejeni, sosedje, prijatelji in tako naprej.

Možni izpadi Ega, užaljenosti in čustvenega manipuliranja

Opozarjala sem, da je leto 2019 čas, v katerem bodo na plano pokukali čustveni vampirji, večne žrtve in osebe, ki rade manipulirajo. To se dogaja iz dveh razlogov: te osebe se učijo biti bolj zrele. Le kako? Tako, da ne dosežejo ”svoje” s svojimi izbruhi in izsiljevanjem. Vi na drugi strani pa utrjujete lastno samospoštovanje in pa spretnost postavljanja mej – in verjemite, ZELO boste to veščino potrebovali naslednje leto.Naj nas energija prazničnega decembra opomni na prave vrednote življenja: Ljubezen, mir, resnico in spoštovanje med ljudmi.Vse lepo vam želim, Lili Sorum

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem