Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološka napoved za December 2020: Praznujmo Življenje in ne darila

foto pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Leto 2020 se (končno) zaključuje. ODŠTEVAMO! Za mnoge je bilo čustveno, fizično in psihično zelo naporno leto. Za vse, pa si drznem trdit, nenavadno leto.

Vpliv letnice 2020 je tisti, v katerem se skriva razlaga za nihanje iz enega ekstrema v drugega, dokler nista kar oba obveljala. Zdi se, da je belo in črno istočasno, sivina se izgublja. Deležni smo zelo nasprotujočih si informacij, pritiskov iz okolice, vse več je nestrpnosti, sovražnega govora in intenzivnosti pri izražanju – to je energija leta 2021, ki se že občuti.

Samo novo leto nam nosi mnogo izzivov, ki bodo preskušali našo lastno integriteto in pravičnost. December tako prinaša uvod v zelo drugačno energijo kot je ta, ki smo je bili vajeni do sedaj.

Kaj je pravzaprav res?

Resnica. Resnica niso le dejstva, pa še ta se zadnje čase izgubljajo. Izzivi meseca decembra prinašajo največje darilo: vašo resnico – o vas samih.

Ekstremne situacije razkrivajo prave obraze, zato smo vsi zagotovo tekom leta ugledali osebe in plat njih, ki nas je zelo presenetila. Tudi sami bi lahko pri sebi bili presenečeni nad določenimi odzivi, ki sicer niso nam lastni.

Kaj je res in kaj ni res definitivno odločamo sami. Sami izbiramo kaj verjamemo. Posebna obdobja in izzivi, kot se z njimi srečujemo sedaj, pa nam pomagajo razmišljati s svojo glavo.

Ne verjemite vsemu, kar slišite

Pomembno je, da si vzamemo čas in preverimo informacije, katere absorbiramo – pa naj gre za čenče ali dnevne novice.

December prinaša posebno energijo razčiščevanja, zato bi lahko obilica informacij predvsem v prvi polovici meseca kar bruhala ogenj. Okostnjaki bodo padali iz omar, a nekateri bodo plastični, torej ponarejeni in morda celo namenoma podtaknjeni.

Postavite mejo

Pojavile se bodo osebe ali situacije, ki bodo pomagale ozavestiti do kam dopuščate vpliv okolici. Kaj dovolite znotraj komunikacije z najbližjimi, kaj v bolj uradni izmenjavi? Kakšna pa je vaša lastna komunikacija z vami?

Vpliv okolice je venomer prisoten, zato je zelo pomembno, da jo izbirate previdno. Seveda smo vsi kdaj v slabši koži, bolj razdraženi in negativno razpoloženi – druga pesem pa je, kadar gre za osebo, ki je toksična in v naš vsakdan vedno prinaša negativen vpliv. Če bi se vsak dan polivali s kislino, rane ne bi pozdravili. V odnosih je mnogokrat podobno. Dokler smo v odnosu, se niti ne zavedamo strupenosti energij, ki jih prejemamo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo.

Si upate…?

Si drznete svoje najbližje povprašati za mnenje in nasvet? Si upate vprašati: ”Kaj ti misliš, da jaz narobe delam?” in nato sprejeti tudi kritiko?

Izziv meseca:

November imenujemo mojstrski mesec, saj z energijo števila 11 prinaša poudarek na duhovnem v življenju. December prinaša možnost močne osebne in osebnostne preobrazbe. Razmišljati s svojo glavo pomeni preskušati vse, v kar ste kadarkoli verjel o svetu, sebi in življenju. Kaj pa je za vas sveto? Bolj kot sebe razvijamo, večji del globalne zavesti je razvit.

Prazničnost se prične v srcu

Verjamem, da mnoge zanima ali se bodo ukrepi sprostili za praznike. Prazničnost se ne prične z neznanci v ‘diskaču’. Božični prazniki naj bi nas nežno spomnili na tisto pomembno v življenju: povezanost, ljubezen, sočutje in prazničnost življenja. Letos, še bolj kot druga leta, stopimo skupaj in prisluhnimo, pomagajmo, praznujmo življenje in ne darila.

Zaključimo leto z nekoliko bolj osebnim pristopom od vsega. Povežimo se z lokalnimi ponudniki, kupujmo darila slovenskega izvora ter podarimo predvsem več pozornosti, ljubezni in sočutja.

Z Ljubeznijo za Vas, Lili Sorum

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem