Numerološka napoved za Januar 2017

Numerološka napoved za Januar 2017

Takoj se bomo soočili z izzivi vprašanja: ali živiš, kar govoriš?
Oziroma: sploh veš kaj govoriš?
Se zavedaš kaj delaš?

Energija odločnega leta bo kaj kmalu postala zelo odločna in zdela se bo izjemno zahtevna. Najmogočnejša lekcija tega meseca je: Vse leži znotraj nas. Odgovori, vprašanja, preteklost, sedanjost, tema in Luč. Naša izbira je, kaj od tega uporabljamo in v resnici tudi živimo!

Dovolite plastičen primer, ki ga bomo prevedli v nekaj smiselnega.
Zunaj je zima, morda pada snega in mrzlo je, torej, na plano boste potegnili škornje, topla oblačila in pokrivala. Stežka bi se odločili za kopalke. Ali pač? Kaj pa, če bi si namesto tople spodnje majice nadeli raje pisane kopalke? Zakaj pa ne? Namažimo se še s kremo za sončenje in tako naprej. Ko bomo stopili skoz vrata, verjamem, da bodo oblačila skrila kopalke, ki jih imamo na sebi popolnoma brez potrebe.

Kolikokrat zapravljamo čas z nečim, kar nima osnovne povezave s tem, kar dejansko počnemo? Mazanje s kremo za sončenje zapravlja naš čas in denar. Z neizprosno iskrenostjo opazujmo koliko prtljage preteklosti nosimo s seboj, saj se ne opazi? (kopalke)

Naše popotovanje po 2017 se začenja.

Prebrali smo o številu 1: vse, kar ni potrebno, bo doživljalo polom toliko časa, da bodo dojeli, da nam škoduje. S preteklostjo naj bi opravili lansko leto. Raziščite česa niste predelali ali spustili in to storite sedaj, saj lovite zadnji vlak. Potrebe po ‘zastarelih’ mehanizmih ni več. Takole povejmo: ko boste šli na morje, ne bo več kopalk. Samo življenje bo izumilo nekaj povsem novega. Kaj?

Pojdimo v leto 2017 in ugotovimo.

V januarju spravimo v red preteklost. Samodisciplina bo potrebna, a se bo obrestovala. Obrnite svoj fokus v smer NAPREJ. Ne glejte več nazaj.

DeLo za DuŠo:

  • Na katerem področju še vedno ne zaupate v sebe?
    Na tem bomo delali letos.
  • Kateri del preteklosti nikakor ne spustite? Dovolite oditi. Čas je.
  • Razčistite nejasnosti znotraj odnosov. Izražajte se bolj razločno. Če je potreben pogovor, se opogumite.

Storite prvi korak, v vsem! Hitro zapišimo česa se boste lotili.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem