Numerološka napoved za julij 2015

foto:popsugar.com

Resnica : Čustva – je spet 2o14?

Resnica nas bo prijazno opominjala na vse, kar bi morda želeli pozabiti iz leta 2014. A ne bo šlo. Spremimo vse dele sebe. Izluščimo dobro za nas in našo okolico. Bodimo mož besede.

Iskrenost je edina pot v tem času. Laž nas bo oklofutala še predno jo bomo do konca izgovorili. Okostnjaki iz omar bodo imeli žur. Ne, dolgčas pa nam ne bo v tem mesecu niti minutko.

Ena pot je: čustvena otopelost. Odmik. Zapreti vrata srca. Ugasnit sebe in svoja čustva. No, pa saj vemo, da se jih ne da kar z vodo politi, čeprav vemo pa tudi, da smo to že kdaj poskusili. Kaj če bi si jih v tej fazi preprosto le priznali? Saj ni potrebno (še) nič v zvezi z njimi storiti. Samo priznajte si kaj čutite. Samo sami sebi, in nikomur drugemu. Zakaj? Lažje boste dihali.

Lahko zbežite na Cubo, ampak srček gre z Vami. Beg ne bo rešil ničesar. Skrivanje svojih čustev pred seboj pa tudi ne. Verjemite.

Družina in občutek pripadnosti bo bolj zaželen. Seveda, tudi občutek osamljenosti bo bolj izrazit. Zavedajmo se, da edina oseba, ki dejansko z nami preživi celo Življenje, smo mi sami.

Julij bo mesec, ki nas bo učil umetnosti Ljubezni do sebe.

Lastna vrednost, pozitivna samopodoba in zdrav odnos do sebe bodo ključne teme tega obdobja. Znova Vas spodbujam, da se vadimo v primernem postavljanju meje in vzpostavljanju avtoritete – število 8 ne priznava avtoritete samo zato, ker ima nekdo nek naziv; ne ne…. Spoštovanje in avtoriteto se zasluži.

Dotaknimo se še zaupanja. Zaupanje je podarjeno, dokler ni izgubljeno. Je možno, da ste sebe razočarali & zato zdaj ne zaupate, da boste uspeli; ali da si zaslužite najboljše/svoje sanje?

DeLo za DuŠo:

  • Kaj Vam govori notranji glas, ko ste jezni na sebe?
  • Kdaj ste bili razočarani nad seboj?
  • Obljubite si, da ne boste nikoli več tako neljubeči do sebe.
  • S seboj boste preživeli nekje 80 – 90 let; kaj ne bi bilo prijazni, ljubeči in potrpežljivi do sebe? Zdaj in vedno?

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: