FeaturedNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za julij 2015

Resnica : Čustva – je spet 2o14?

Resnica nas bo prijazno opominjala na vse, kar bi morda želeli pozabiti iz leta 2014. A ne bo šlo. Spremimo vse dele sebe. Izluščimo dobro za nas in našo okolico. Bodimo mož besede.

Iskrenost je edina pot v tem času. Laž nas bo oklofutala še predno jo bomo do konca izgovorili. Okostnjaki iz omar bodo imeli žur. Ne, dolgčas pa nam ne bo v tem mesecu niti minutko.

Ena pot je: čustvena otopelost. Odmik. Zapreti vrata srca. Ugasnit sebe in svoja čustva. No, pa saj vemo, da se jih ne da kar z vodo politi, čeprav vemo pa tudi, da smo to že kdaj poskusili. Kaj če bi si jih v tej fazi preprosto le priznali? Saj ni potrebno (še) nič v zvezi z njimi storiti. Samo priznajte si kaj čutite. Samo sami sebi, in nikomur drugemu. Zakaj? Lažje boste dihali.

Lahko zbežite na Cubo, ampak srček gre z Vami. Beg ne bo rešil ničesar. Skrivanje svojih čustev pred seboj pa tudi ne. Verjemite.

Družina in občutek pripadnosti bo bolj zaželen. Seveda, tudi občutek osamljenosti bo bolj izrazit. Zavedajmo se, da edina oseba, ki dejansko z nami preživi celo Življenje, smo mi sami.

Julij bo mesec, ki nas bo učil umetnosti Ljubezni do sebe.

Lastna vrednost, pozitivna samopodoba in zdrav odnos do sebe bodo ključne teme tega obdobja. Znova Vas spodbujam, da se vadimo v primernem postavljanju meje in vzpostavljanju avtoritete – število 8 ne priznava avtoritete samo zato, ker ima nekdo nek naziv; ne ne…. Spoštovanje in avtoriteto se zasluži.

Dotaknimo se še zaupanja. Zaupanje je podarjeno, dokler ni izgubljeno. Je možno, da ste sebe razočarali & zato zdaj ne zaupate, da boste uspeli; ali da si zaslužite najboljše/svoje sanje?

DeLo za DuŠo:

  • Kaj Vam govori notranji glas, ko ste jezni na sebe?
  • Kdaj ste bili razočarani nad seboj?
  • Obljubite si, da ne boste nikoli več tako neljubeči do sebe.
  • S seboj boste preživeli nekje 80 – 90 let; kaj ne bi bilo prijazni, ljubeči in potrpežljivi do sebe? Zdaj in vedno?

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !