FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za julij 2016

Prišli smo v mesec Resnice.

Iskrenost je edina pot v tem času. Laž nas bo oklofutala še predno jo bomo do konca izgovorili. Pripravite se na čas, ko bodo laži priplavale na površje kot stiropor. Vaše in tuje. Maske bodo odpadale kot listje jeseni. Kaj pa zdaj? Brusit nože, planirat zadoščenje?

Bi nam to res prineslo olajšanje ali pravzaprav, če dobro pomislimo, nam slabo karmo?

Ponavljamo, da imamo vedno izbiro in verjamem, da maščevanje ne bo na prvem mestu. Da, se zgodi, da zadeve bolijo in si moramo priznati, da nekoga ne maramo; da tej osebi ne želimo dobrega – tu pa naj bo meja. Nikakor nikomur ne zaželimo slabo. Veste kaj, prav nobena oseba ni vredna, da bi vi svojo lastno vibracijo tako zelo znižali in ja, bom dejala, umazali do te mere, da bi jih želeli slabo.

Dotaknimo se še zaupanja.

Je možno, da ste sebe razočarali & zato zdaj ne zaupate, da boste uspeli; ali da si zaslužite najboljše/svoje sanje? Prosim, vzemite si čas za odgovor.

Nikoli niste ‘razočarali’ nikogar, če ste ravnali po svojih najboljših močeh. Če niste, pa si to priznajte ter naučite kako boste ravnali bolje. Saj smo v letu učenja & zdravljenja, kajne? Lotimo se dela.

Pojavila se bo želja po begu, po občutku ‘vsega je preveč, ne grem se več’ – spomnimo se, da se nam je kot otroku marsikaj zdelo, da je prezahtevno, pa smo se vseeno naučili. Potolčena kolena sodijo zraven k otroštvu. Enako so bolečina, strah, jeza, občutek nelagodja, del procesa zdravljenja. Naj ne bodo izgovor zakaj nečesa ne zmorete.

Pa seveda, da vam bo uspelo! Samo lotiti se je treba 🙂

DeLo za DuŠo:

  • Kaj Vam govori notranji glas, ko ste jezni na sebe?
  • Kdo je to govoril?
  • Kdaj ste bili razočarani nad seboj?
  • Zakaj? Takoj si odpustite.
  • Obljubite si, da ne boste nikoli več tako neljubeči do sebe.
  • S seboj boste preživeli nekje 80 – 90 let; kaj ne bi bilo prijazni, ljubeči in potrpežljivi do sebe? Zdaj in vedno?

Mesečnik je z Ljubeznijo zapisala LiLi SoRuM.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !