FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za Julij 2017

Prišli smo v mesec Resnice ter pospešenega ustvarjanja.

Iskrenost je vedno edina pot – a v tem času je to še bolj pomembno! Vsaka laž je v svoji srčiki pravzaprav sfižena energija. In vemo, da kar oddajamo, tudi prejemamo. Smo v času, ko se življenje in mi odzivamo na vibracijo močneje kot sicer. Nikakor ne poskušajte prikrojiti resnice!

Ne poslušajte kaj ljudje govorijo.
Opazujte kaj njihova dejanja sporočajo!

Seveda to velja tudi za nas same. Mnogokrat se preprosto ne zavedamo, da ne živimo besed, ki jih govorimo. V hitrem tempu življenja je povsem človeško spregledati, da ne stojimo za svojimi besedami, ali to počnemo bolj površno. Zato: ohranjajmo svoj fokus, integriteto, načelnost vedno pred očmi.

V pomoč: Prikličimo si pred oči osebo, ki jo neizmerno spoštujemo. Pomislimo na nekoga, za kogar nam je izjemno pomembno, da ima dobro mnenje o nas. Ne pozabimo na svoje starše, otroke, nam drage osebe. Dobro. Bi tem osebam s ponosom povedali kaj počnemo, ali bi raje videli, da določenih stvari o nas, ali naših dejanjih ne bi vedeli?

Še nekaj: Nikoli niste ‘razočarali’ nikogar, če ste ravnali po svojih najboljših močeh. Če niste, pa si to priznajte ter naučite kako boste ravnali bolje. Razočarate lahko le sebe. Uporabite julij za boljše izbire.

Pričakujemo lahko občutek nezaupanja v svoje sposobnosti, ki se bo kaj hitro potrdil. Sam mesec namreč nas želi opomniti, da smo mi tisti, ki ustvarjamo. Torej, kadar dvomimo vase, ustvarjamo potrdila dvoma. Takoj sedajle ugasnite program nezaupanja, kompleks manjvrednosti, strah, dvom, skepticizem in negativen samogovor. Do konca meseca ne dela. Kliknite na ‘izklop’ gumb takoj zdajle. … Bom počakala. 🙂

Nato pomislite na nekaj zelo neverjetnega, za kar si prizadevate, da bi se vam uresničilo. Za hec si zaželite nekaj izvrstnega in fantastičnega.
Pa seveda, da vam bo uspelo! Samo lotit se je treba.
Povejte mi prosim, zakaj bi bilo nemogoče? In – prepričajte me … 🙂

DeLo za DuŠo:

  • Kaj Vam govori notranji glas, ko ste jezni na sebe?
  • Kdo vam je to govoril? Izbrišite te stavke ven iz miselnega sistema.
  • Kdaj ste bili razočarani nad seboj? Čim bolj natančno opišite.
  • Zakaj? Kaj ste se tako naučili? Zdaj pa si odpustite.
  • Kako lahko energijo manifestiranja uporabite za dobro sveta? Napišite čim več konkretnih primerov.
  • Zdaj pa se teh primerov lotite.

Numerološko mesečno napoved je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !