NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za junij 2015

Čustva & spremembe… Spremembe & čustva.

V tem času bomo veliko bolj čustveno doživljali zadeve okoli sebe. Ker smo bolj ranljivi, bi bilo modro, da ne sprejemamo težjih odločitev na področju odnosov. Ali pač? Je možno, da nečesa pač nikakor ne morete več ”prenašati”? Sicer je potreben pogum, a večkrat kot ne, umirjen & spoštljiv pogovor lahko reši marsikatero situacijo, za katero bi prisegli, da je neznosna. Bi poskusili?

No, bodimo iskreni in priznajmo, da v tem času bodo tudi naša čustva nihala. Obdobje krajših avantur za tiste, ki ste samski. Odnosi, ki se pričnejo v tem času nas učijo raznolikosti in njihov namen ni nujno družina. Ali dolgotrajnost.

Sprejmite vse odtenke sebe. Vseh 50 odtenkov sive, pa še kak več. Življenje je darilo. Čustva so nekaj posebnega. Niste kamen in še ta ni dokazano, da nima čustva. Smo človeška bitja. Najprej in predvsem smo človeška bitja. Pohvalno je, da se trudimo na svoji poti biti tudi duhovno & čustveno zrela bitja, a to ne pomeni, da se spreminjamo v robota, ki vse ”sprejema kot *za nekaj dobro* in namenjeno”. Smo človeška bitja, ki čutijo bolečino, jezo, žalost, ljubezen, radost, navihanost in še marsikaj. Dovolite si OBČUTIT.

Prepoznavanje svojih občutkov je ključnega pomena, saj nam v tem času nosijo pomembna sporočila. Naša duša joka, kadar ne sledimo svoji poti. Kako je kaj Vaša duše te dni, povejte mi?

Srček je naš prijatelj. Nemogoča Ljubezen ne obstaja. Pomislimo; Nekoga imate lahko radi milje stran. Ego je tisti, ki si želi ali si celo razlaga, da potrebuje biti v odnosu z neko osebo in to ne kar vsakršnemkoli, mora biti romantičen odnos. Dragi moji, lepo je, da nas imajo radi in lepo je, da mi imamo radi. Nobene potrebe pa ni nikogar imeti nujno ob sebi. To je potreba po kontroli, ki izhaja iz strahu. Torej, pričakujte izpade ljubosumja junija. Dihajmo.

DeLo za DuŠo:

  • Kaj pri sebi pogrešate, kadar pogrešate nekoga?
  • Kdo ste ob osebi, ki jo ljubite? Kdo ste, ko ste sami?
  • Bi dejali, da koga sovražite?
  • Na koga ste jezni, pa morda se zdi, da ni prav, da ste?
  • Kdo pa Vas ”žive/ga ne more”?

Z Ljubeznijo,
MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !