FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za leto 2016

Leto 2016 bo leto raziskovanja naših najbolj temnih globin, nezavednega ter pozabljenega

Življenje nas je izzivalo v letu 2015

Za seboj imamo leto izzivov, predvsem takih, ki so nam postavili ogledalo. Osebe v našem življenju so nas izzivale. Situacije so nas provocirale. Zdelo se je, da svetloba in tema bijeta boj; na eni rami hudiček, na drugi angelček – oboje smo mi.

Pomembno je, da sprejmemo sebe točno take kot smo.

Nato pa se mi ODLOČIMO in izberemo katere plati bomo negovali, jih krepili ter katere bomo umirjali.

Število 7 nas bo treslo tako dolgo, da bodo odpadle maske. Podobna leta imamo za seboj (2007; 2o14 in 2o15). Stali smo in bomo razgaljeni pred seboj.

Ste sprejeli svojo Resnico?
Ste sprejeli sebe?

Se je zgodilo, da odgovorov niste želeli slišati?

Število 16/7 nas bo kot zahteven učitelj opomnilo, da je obliž čez rano lahko vzrok, da se rana zagnoji ter vname. Kadar je ta obliž maska, ki jo vzdržujemo, je lahko poguben. Ko ta maska postane kopica laži, ki jih govorimo ne le drugim, ampak tudi sebi, je seveda uničevalna. Predvsem gre za naše podzavestne obrambne mehanizme.
Vibracija čuti in deluje.

Naši zavedni ali nezavedni obrambni mehanizmi pa tudi.

Letos se bomo prisiljeni poglobiti v sebe, v svoje miselne vzorce, mehanizme delovanja in preprosto, soočali se bomo tudi s tistimi deli sebe, za katere nismo vedeli, da obstajajo ali pa smo se jih raje v velikem loku izogibali.

Zavedajmo se, da stopamo v obdobje ČIŠČENJA na vseh nivojih. Pred resnico se ne bomo mogli skriti. Ne bo je vedno tako zlahka zakriti ali zmanipulirati – čeprav, ironično – se bo ravno to dogajalo. Vse več bo laži in manipulacij v medijih, v pisani in uradni besedi. Svet se bo trudil reševat na površju, namesto v globini. Toliko časa jih bomo dobivali za ušesa, da se bomo naučili, da to ni prava rešitev. Torej, ne verjemite vsega, kar preberete ali slišite na prvo žogo.

*Kaj mislimo, da vemo in kaj čutimo, da je res*

Pretirano bomo analizirali ter se občasno izgubili v morju podatkov, ki bodo vse bolj izgubljali smisel. Namesto, da bi se preprosto potrudili pogledati večjo sliko ali bolje rečeno: CELOTO, se bomo zatikali pri manj pomembnih podrobnostih.

V drugi polovici leta se bo svet pričel bolj intenzivno povezovati kot celota.

Deli nas osebno se bodo pričeli povezovati med seboj, kot prečudovit čudež & unikat – no, kot to kar smo – celota vsega.
Obeta se nam obilica izzivov ter situacij, ki nas bodo pretresle.
Njihov namen je, da se vrnemo v svoj center. Namen je, da se poravnamo.

Bistvo je, da najdemo lasten kompas, poslušamo svoj glas ter se preko težkih situacij učimo o lastni moči ter sposobnosti. Na kratko samo-zaupanje. Kadar zaupamo v sebe, nas nepričakovani zapleti ne vržejo s tira. Ko smo poravnani v svojem centru, smo zasidrani v svoji energiji, ne nihamo, ne omahujemo in se ne dovolimo zmotiti.

Na področju odnosov se bo zato zdelo, da naš partner morda ne paše k nam. Morda naši bližnji ne bodo ravno v sozvočju z nami; a temu je tako, da bi nam pomagali postaviti ogledalo na katerem področju pravzaprav mi nismo v harmoniji s seboj, s svojo Lučjo, notranjim žarom, no – s seboj. Ne hudujmo se na druge, ozrimo se vase.

Ne hodi po temi, prižgi no že enkrat luč

Deležni bomo uvidov in razumevanja, zato jih hvaležno sprejmimo. Pomembna bo zapisana beseda, zato se lotimo pisanja.

Opišimo svoje občutke in pustimo besedi prosto pot. Če vam je lažje: vzemite list papirja, pojdite v občutek in dovolite, da se na papir izlije vse – gnev, strah, radost, domišljija; preprosto vi… pišite, dokler vam prija – slovnica, pravopis in lepopis niso ključnega pomena v tem primeru. Dovolite si.

Obeta se nam zdravljenje na vseh nivojih, ki se bo pričelo s čiščenjem. Učili se bomo preko
čiščenja, preko zdravljenja, preko sprejemanja in preko spuščanja. Sprejmimo vse dele sebe, tiste lepe in tiste, katere mi – ali pričakovanja naše okolice ne ljubijo preveč. Če sprejmemo, da smo predebeli, se bomo posvetili bolj zdravemu načinu življenja. Naj bo razlog naše fizično zdravje in ne slika Kim Kardashian.

Najprej bomo ozaveščali kaj nas še vedno boli, kaj nas bremeni in raziskovali bomo svoje globine: kaj vse se notri skriva; izguba, jeza, žalost, osamljenost IN fantastična oseba, ki je res en sonček na tej lepi Zemljici. Iščimo dobro ter sprejmimo ”slabo”.

Vsi smo Luč in vsi smo Tema.

Imeli se bomo možnost naučiti ogromno novega v zelo kratkem času.

Iščimo dobro; sprejmimo ‘slabo’, da bi ga lahko pozdravili.

Za vas z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !