Numerološka napoved za Maj 2015

foto:splet

Spremembe naletijo na zavorno olje.

Maj se nam bo zdel kot vožnja z vrtiljakom. Levo, desno – in vedno isto. Spominjal nas bo na cepetanje otroka. Ne mislite, da se niste premaknili iz mesta pričetka – dejstvo, da ni vam zadovoljivih rezultatov, ne pomeni, da energija ne deluje. Saj vemo, da seme klije pod zemljico in, da mine kar nekaj časa preden ugledamo bilko, ki prebije prst. Torej, vklopite trmo in potrpežljivost. In pa posebno ”relax” čustveno stanje za vsakič, ko bi najraje pobesneli, ker je ”spet isto”. Mesec nas uči občutka ujetosti in nemoči, da bi znali resnično spoštovati energijo svobode in izbire.

Izbira je vedno naša in le naša.

Spremembe, ki se bodo v tem času vseeno zgodile, se bodo zdele kot vsiljene. Pa še nekaj bodo – trajne. Določene poglede na svet boste korenito spremenili. Vaše mnenje o dogodkih iz Preteklosti boste na novo oblikovali, enako o nekaterih osebah in seveda tudi o sebi. Preteklost nosi sporočilo, če ga boste le slišali.

Preteklost je učiteljica; a ostane naj v Preteklosti. Izluščite nauk iz bolečih izkušenj in usmeritev iz najlepših trenutkov. Vedno se zavedajmo, da imamo le ta trenutek tu in sedaj. Včeraj je minil in Jutri še ni tu; mi smo kdor smo v tem trenutku in samo v tem lahko nekaj občutimo ter storimo. Ne izgubljajte tega trenutka, svoje moči in energije zaradi spominov preteklega ali želje po nečem, kar se bo ali pa ne izpolnilo. Užijte ta trenutek. Takoj zdaj.

Želje so pokazatelj, da s tem, kar imamo, nismo v popolnosti zadovoljni ter nakazujejo smer našega razvoja – pa naj gre za katerokoli področje. Če je Vaš odgovor: ”ne vem, česa si želim”, se prosim, vzemite v roke, objemite v srčku in si ponavljate: ”Pomemben sem.” Sčasoma si boste upali priznati tisto, kar veste, da si želite, pa niste prepričani ali bi nemara ubesedili. Varni ste.

DeLo za DuŠo:

  • Spomnite se želje – hrepenenja, ki se ni izpolnilo in še danes boli….. zakaj je bilo dobro, da se je tako končalo?
  • Imate čarobno paličico: česa ste si zaželeli?
  • Kdo in kaj ste bili maja 2014? Opišite napredek.
  • Kdo in kaj boste maja 2016 Opišite napredek.
  • Kje in zakaj bi rekli, da ste morda nazadovali?

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: