Numerološka napoved za Maj 2016

Numerološka napoved za Maj 2016

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Spremembe in zavorno olje

Maj se nam bo zdel kot vožnja z vrtiljakom. Levo, desno – in vedno isto. Spominjal nas bo na cepetanje otroka. Obenem pa mesec sprememb, katerih učinek bomo opazili nekoliko kasneje. Ponovimo:

Izbira je vedno naša in le naša.

Ne pozabimo, da se vedno mi odločamo, kaj bomo poskusili in obdržali ter kaj bomo poskusili in se odločili, da ni za nas. Oblačilo poskusimo v trgovini in, če nam je premajhno, gremo po večjega. Podobno je v življenju – pozabimo, da imamo v vsakem trenutku možnost izbire; kar pa pomeni, da moramo najprej sploh poskusiti, da lahko izberemo.

Preteklost je učiteljica, a ostane naj v Preteklosti.

Izluščite nauk iz bolečih izkušenj in usmeritev iz najlepših trenutkov. Vedno se zavedajmo, da imamo le ta trenutek tu in sedaj. Včeraj je minil in Jutri še ni tu; mi smo kdor smo v tem trenutku in samo v tem lahko nekaj občutimo ter storimo. Ne izgubljajte tega trenutka, svoje moči in energije zaradi spominov preteklega ali želje po nečem, kar se bo ali pa ne izpolnilo. Užijte ta trenutek. Takoj zdaj.

Leto 2016 nas bo opominjalo ravno na dragocenost danega trenutka in naše lastne moči.

Želje so pokazatelj, da s tem, kar imamo, nismo zadovoljni.

Hrepenenje nakazuje smer našega razvoja – pa naj gre za katerokoli področje. Če je Vaš odgovor: ”Ne vem, česa si želim”, se prosim, vzemite v roke, objemite v srčku in si ponavljate: ”Pomemben sem.”

Sčasoma si boste upali priznati tisto, kar veste, da si želite, pa niste prepričani ali bi nemara ubesedili. Varni ste. Vse je v redu; nihče vas ne bo obsojal in prav je, da se tudi sami ne karate.

DeLo za DuŠo:
  • Spomnite se želje – hrepenenja, ki se ni izpolnilo in še danes boli….. zakaj je bilo dobro, da se je tako končalo?
  • Imate čarobno paličico: česa ste si zaželeli?
  • Kdo in kaj ste bili maja 2015? Opišite napredek.
  • Kdo in kaj boste maja 2017? Opišite napredek.
  • Kje in zakaj bi rekli, da ste morda nazadovali?

Mesečnik za maj je z Ljubeznijo za vas zapisala LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem