Numerološka napoved za marec 2015

Numerološka napoved
foto:freehdw.com

Na popolnoma nov način bomo postavljali temelje.

Kot prvi sončni žarki, se prebuja naša ustvarjalnost. Kot mačji mladiček pretegnite način razmišljanja in opustite vsako rigidnost  in togost. Kot bi se šli ”jogo za možgane”. Namen tega meseca je, da se naše obzorje zbistri in predvsem poveča. Nedolgo tega smo bili mnenja, da je Zemlja ravna – kaj pa vemo kaj vse ”napačno” razmišljamo ali verjamemo danes. Bodimo fleksibilni ter odprti za drugačnost. Danes in vedno – a v mesecu marcu bo to dokaj vsakodneven proces. Domišljija pa naj nas vseeno ne zavede.

Osebnostno bomo delali na komunikaciji; na boljšem in bolj kreativnem sporazumevanju. Otroška preprostost ni napačna. V tem času se boste morda počutili pod pritiskom pričakovanj drugih oseb. Pomembno je, da jih ne pričnete dojemati kot svoja lastna pričakovanja. Postavite mejo med okoljem in Vami.

Življenje je vaše & prav vsaka izbira v njem tudi.

Možna bodo trenja v medsebojnih odnosih, možni bodo ”boji za premoč”, Ego bo želel imeti glavno besedo. Zelo sramežljive osebe naj se v tem času potrudijo okrepiti. Za vse nas je pomembno priti na pol poti, ko se znajdemo v nesporazumu ali konfliktu.

Zavedajmo se, da se prva nihanja že jasno kažejo. Veste, ne bo pomagalo, da si rečemo, ”saj bo minilo, to je le tako obdobje”. Pravzaprav, dokler se ne bomo naučili pravilno ravnati s svojim Egom, pač izzivi ne bodo minili. Namen tega leta je prepoznati vse lastnosti in oblike Ega; ki se lahko zamaskira v marsikaj, tudi najbolj nedolžno ovčko, kadar to potrebuje za svojo manipulacijo.

Mesec nas bo spomnil, da smo se vsi rodili kot majhen, nebogljen otroček; s čisto dušo in veliko izzivov pred seboj. Razumevanje zagrenjene osebe je včasih lahko le-tej največji blagoslov. In Vam.

DeLo  za  DuŠo:

  • Ko mine dan, ko se vse umiri – sami ste: Kdo ste?
  • Česa si najbolj potihem najbolj noro želite?
  • Česa Vas je sram, na kaj ste ponosni?
  • Bi bilo otroku, ki ste bili – danes Vi odrasli všeč?

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: