Numerološka napoved za november 2015

foto:pixabay.com

Ego bo deloval na polno.
Intuicija bo delovala na polno.

Pomembno je, da se naučimo ločevati strah in intuicijo. Vemo, da prava intuicija, torej notranji občutek, šesti čut ali kakorkoli bomo že poimenovali ta uvid, ki nas prešine v hipu, nosi informacijo brez čustvene obarvanosti.

Kadar začutimo nekaj, kar nas (kasneje) razžalosti, ujezi itd, je v danem trenutku v nas mir in slika ali misel – torej INFORMACIJA je jasna in razumljiva. Vse ostalo ni intuicija.

Mesec bo obdobje nasprotij, nihanja in borbe med znanjem, resnico, občutki, predvsem občutki krivde ali jeze, izgube ali ”ne dovolj dobro”. Sproščajmo se, ne dovolimo sebi, da bi postali jeznoriti ali zagrenjeni. Življenje ni temu namenjeno. Mi nismo temu namenjeni. No, potrudimo se… potrpežljivo, pa na ”relax”.

V temu času naj bi dvigovali svojo vibracijo, zato se priporoča delo na duhovni rasti in osebnostnem razvoju. Ni važno ali gre za branje knjig, delavnice, internet webinarje – bodite aktivni na tem področju. Na eni strani je sedaj močan Ego (hudiček) in intuicija, duhovni razvoj, stopnica višje & bližje k Mojstrstvu (angelček).

Zdržite. To je obdobje testiranja. Tokrat ne bo vseeno, če se ne potrudite. Tokrat bodo posledice, za katere boste in ste sami odgovorni. Leto se ne šali z nami in mesec november še manj.

Energetsko se pripravljamo na december, ki bo znova obudil našega notranjega otroka. Zadeve bomo doživeli kot bi jih doživel otrok, mil in nežen; kot bi se z njimi srečali prvič.

Čistimo stare miselne vzorce.

DeLo za DuŠo:

  • Kaj je Vaš največji strah?
  • Kaj je Vaš največji dosežek?
  • Kaj pa pravi Vaša duša na zadnja dva odgovora?

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: