FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za November 2016

Čas je za dvig vibracije!

Vemo kako pomembno je ločevati strah in intuicijo. Vemo, da prava intuicija, torej notranji občutek, šesti čut ali kakorkoli bomo že poimenovali ta uvid, ki nas prešine v hipu, nosi informacijo brez čustvene obarvanosti. Strah pa nosi v sebi še občutek nemoči, nečesa negativnega, krča, nelagodnosti…

Kadar začutimo nekaj, kar nas (kasneje) razžalosti, ujezi itd., je v danem trenutku v nas mir in slika ali misel – torej INFORMACIJA je jasna in razumljiva. Vse ostalo ni intuicija.

Kadar predelujemo Karmo, pravzaprav delamo na sebi, kajne? Torej, s tem naj bi dvigovali svojo vibracijo, zato se v mesecu novembru še bolj priporoča delo na duhovni rasti ter osebnostnem razvoju. Ni važno ali se boste odločili za branje knjig, delavnice, internet webinarje – bodite aktivni na tem področju. Življenje nam bo položilo možnost dela na sebi in dvig vibracij na Mojstrski nivo v tem času, zato ne zapravljajmo časa in ne bodimo nehvaležni. Učimo se, ponotranjimo in občutimo.

Opozoriti velja: To je obdobje testiranja.

Število 11 vedno nosi izzive.

Življenje nas preskuša ali smo v svojem ravnanju iskreni in odločni. Ali živimo kar govorimo? Ne ozirajmo se po drugih, češ joj kako pa ta in ta res ne sledi svojim besedam; ampak se ozrimo v sebe. Delajmo na sebi!

Energetsko se pripravljamo na december, ki bo znova obudil našega notranjega otroka. Zadeve bomo doživeli kot bi jih doživel otrok, mil in nežen; kot bi se z njimi srečali prvič. Za seboj imamo naporno leto, ko smo se z določeni situacijami spopadali na drugačen, nam do sedaj nepoznan način.

Očistimo stare miselne vzorce. Stran s staro šaro.

DeLo za DuŠo:

  • Kaj je Vaš največji strah?
  • Kaj je Vaš največji dosežek?
  • Kaj pa pravi Vaša duša na zadnja dva odgovora?
Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !