Numerološka napoved za oktober 2015

Mesec prebojev in mesec zaključkov

Pred nami je mesec, ki mu lahko dobesedno rečemo 2 v 1.

Določene zadeve se bodo bliskovito zaključile – ne samo odnosi, tudi čustva (naklonjenost, simpatija, zamera, jeza …. itd), interesi & zanimanja do nečesa ali nekoga… Kot bi prižigali in ugašali luč.

Dihajmo in se ne trudimo ničesar izsiliti. Energija tega obdobja ne bo tolerirala nobene vrste agresije, kar je seveda tudi groba beseda in nagnjenost k doseganju svojega cilja, proti mnenju ali željam drugih oseb okoli nas.

Umirjajmo sebe, umirjajmo druge, umirjajmo energijo. Smo del celote, ki se ji reče SVET. Torej, bodimo čim bolj miren delček te celote, prav? Ponudite roko v oporo osebi, ki je pod (prevelikim) stresom; pomagajte starejšim okoli sebe, brezdomcem itd.

Vsi smo kolektivno odgovorni za vse kar se dogaja, pa če še tako odkimavamo z glavo. Ali smo del rešitve, ali problema. Ni več sive; niti je nikoli v resnici ni bilo. Bodimo aktivni za višje in skupno dobro tega planeta. Bodimo aktivni ob vsaki priložnosti in vedno.

Misel je energija. Misel ima moč. Beseda ima moč.

Ne? Kako zelo lahko beseda zaboli ali polepša dan. Je orodje, je orožje. Pero je močnejše od meča… kako boste uporabili pero (misel, besedo) v Vaših rokah? Zavedajmo se, da lahko vsak dan oddamo veliko pozitivne ali negativne energije – IZBIRA je Vaša!

Prikličite si v spomin dogodek, ki je Vas zaznamoval; naj gre v pozitivno ali negativno smer in se iz uporabe besed = energije drugih oseb učite. Bodimo del ljubeče rešitve za vse nas.

MiTaKuYe oYaSiN – vsi smo povezani, vsi smo sorodniki
Lakota Indijanci

DeLo za DuŠo:
  • Postavite se za tiste, ki se ne morejo braniti – kako?
  • Pomagajte… brezdomcem, prostoživečim živalim, otrokom, itd.
  • Najdimo način dvigovanja kolektivne zavesti… vsak izmed nas
  • Pripravite se na spremembe, ki bodo kot strela

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: