FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za Oktober 2016

Ognjemet: preboji so tu! Prerežimo Karmo!!

Najprej se pripravimo na bliskovite preobrate. Podobno kot lansko leto, pred nami je čas, ko se bodo energije urno sukale, zato je lahko zelo verjetno, da si bomo večkrat premislili (ali pa drugi o nas).

Ničesar ne poskušajmo izsiliti.

Število 10 simbolizira rez Karme in svobodno pot naprej. Če smo se tekom leta res potrudili soočati s svojimi globinami, s svojo bolečino, temo, s svojimi slabšimi izbirami, potem smo v času, ko nam bo energija naklonjena. Določeni nenadni preobrati, sprememba smeri, nove osebe in presenečenja so tu, da bi nam pomagali dejansko pustiti grenkobo za seboj, ter se podati naprej v lepši Jutri.

Smo del celote, ki se ji reče SVET.
Torej, bodimo čim bolj miren delček te celote, prav?
Ponudite roko v oporo osebi, ki je pod (prevelikim) stresom;
pomagajte starejšim okoli sebe, brezdomcem itd.

Nežno naj nas opomnim, da smo kolektivno odgovorni za vse kar se dogaja, pa če še tako odkimavamo z glavo. Ali smo del rešitve, ali problema. Ni več sive; niti je nikoli v resnici ni bilo. Bodimo aktivni za višje & skupno dobro tega planeta. Bodimo aktivni ob vsaki priložnosti.

Če potrebujete pogum, če se bojite tvegati – potem izkoristite energijo tega meseca, da bi zbrali dovolj drznosti iiiiin storili korak naprej!
Ohranimo vsak svojo unikatnost, saj se nismo rodili, da bi bili fotokopija. Nismo le še en odtenek sive, bodimo paleta mavrice. Zato, negujmo vse dele sebe, svoje sanje, svoje želje, svojo lastno unikatnost ter dragocenost in se ne vdajmo v usodo, tudi kadar nam slabo kaže.

Si prav posebno bitje & hvala, da si unikat !

DeLo  za  DuŠo:

Kako odreagirate na spremembe, ki se zdijo kot strela z jasnega? Kam bi si želeli, da bi ta strela usekala?

Postavite se za tiste, ki se ne morejo braniti – kako?
Pomagajte… brezdomcem, prostoživečim živalim, otrokom, itd.
Najdimo način dvigovanja kolektivne zavesti.. vsak izmed nas!

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !