Numerološka napoved za oktober 2020: Nenavadne spremembe pred vrati!

Numerološka napoved za oktober 2020: Nenavadne spremembe pred vrati!

Oktobra bodite konstruktivni

Oktober prinaša bolj dinamično energijo, ki nas bo kot val svežine prevzela. Uporabite novi zagon za nove projekte, bolj zdrave navade in predvsem dvignite standarde – tudi do sebe.

Duhovni aspekt števila 10

Število 10 povezujemo z rezom preteklosti in preporodom. Simbolizira točko novega, ki je preraslo staro. Potrudimo se pustiti za seboj obrekovanje, napadalnost, kritiziranje, bojkotiranje, zahrbtnost, maščevalnost in podobne energije. Prerežimo in odrežimo vse, kar počnemo, pa ne prinaša luči in ljubezni.

Nenavadne spremembe pred vrati!

Obetajo se nam nenavadni in nepričakovani preobrati (kot že celotno leto). Naši odzivi pa bi načeloma morali biti bolj lahkotni (pa saj smo do sedaj že vsega navajeni 🙂 ) ali pa mora celo preveč predrzni. Marsikdo si bo v svoji komunikaciji dovolil preveč.

Preveč ali premalo?

Merilo kaj je nečesa preveč in česa je premalo je seveda težko postaviti. Vsak posameznik je unikat za sebe in meje postavlja sam. Včasih se pojavijo ekstremne situacije, da bi v nas sprožile odziv, kot bi življenje želelo dejati: ”imaš dovolj, boš zdaj nekaj storil/a?” Včasih resda predolgo odlašamo s spremembo, predvsem pa s svojo lastno rastjo. Osebna in duhovna rast sta redko prijetni. V resnici rastemo med meditacijo in med težkimi preskušnjami, ko pa se jasno odraža česa smo se in česa se (še) nismo naučili. Dogodki oktobra meseca nam bodo pomagali odgovoriti na vprašanje česa je preveč (slabega) v našem življenju in česa (dobrega) je premalo.

V razmislek

Vsi, ki ste spontano ob branju pri sebi odgovorili, da je v vašem življenju premalo denarja, se vprašajte ali je denar dober. Največkrat naši podzavestni vzorci in prepričanja hromijo sprejemanje tega, česar si želimo. Če globoko v sebi menimo, da so vsi moški slabi (denimo, da vsi varajo) in seveda, da so vse ženske slabe (denimo preračunljive), potem je logično, da si srečnega odnosa želimo, a se odnosa kot takega bojimo, saj menimo, da je slab.

Svoboda, Spontanost, Spolnost

Oktober bo odpiral vrata svobodi, spontanosti in spolnosti. Čas je, da se zrušijo tabuji. Največ, kar lahko naredite za svet je, da jih porušite pri sebi. Predsodki so le misli – premislite si! Predvsem pa se zavedajmo, da imamo sicer vsi pravico imeti svoje mnenje o vsem na svetu – nimamo pa pravice presojati. Primer: morda vi niste vegan, niste istospolno usmerjeni, niste določene verske izpovedi, itd. in to je vaša pravica, mnenje in stav v življenju. Nimate pa pravice obsojati tiste, ki so. Pred vas bodo položeni dogodki in novice, ki bodo razkrivale kdo ste vi. Opazujte svoje lastne morebitne predsodke, zamere, jezo in odzive, ki izhajajo iz strahu, namesto ljubezni.

Hrepeneli bomo po več svobode in neomejenosti, zato bodo morebitni ostrejši ukrepi praviloma naleteli na še več odpora. V globalnem pogledu pa govorimo o času, ko bodo najbolj zatirani občutili okove toliko bolj in bili zato tudi bolj aktivni.

V odnosih še vedno pestro

Na ravni posameznika lahko pričakujemo več odprtosti. Srečno vezani boste svoji drugi polovici morda končno zaupali kako svojo pregrešno fantazijo in jo tudi izpolnili. Nesrečno vezani pa boste bolj odprto spregovorili o svojih občutkih, ali se celo odločili odnos zapustiti, nekateri pokukati preko plota. No, tudi samski bi si lahko drznili malo več in si privoščili namesto poletne pa jesensko deževno romanco. Za resnejše nove zveze bo november nekoliko bolj ugoden.

Hiter vpogled v leto 2021

Opazujte vse, kar se zdi nekoliko izven prostora in časa v vašem življenju – kot bi nekako padlo z neba. To je predogled leta 2021. Podobne energije, izzivi, blagoslovi nas bodo obdajali v letu 2021. Vse, kar bi se izkazalo za gnilega v vašem življenju, pa se potrudite odstraniti preden se novo leto prične. Saj veste, če jabolko dovolj zgodaj obrežemo, imamo še vedno slasten sadež. Kadar odlašamo (ali ne opazimo madeža), pa je običajno prepozno. Za vse v življenju velja enako. Naj vam število 10 pomaga odrezati.

Več pa v Webinarju o letu 2021, ki bo 3.11. ob 21h kar iz tvojega naslonjača.
Prijaviš se lahko TUKAJ >>

Oktober prinaša jesen, ki pa tokrat ne bo umirjena. Namenite deževne popoldneve sebi, svoji osebni in duhovni rasti, večere pa bolj strastnim trenutkom.

Z Ljubeznijo za vas avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem