FeaturedNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za september 2015

Sprejmite dobro & razumite zakaj ali kadar ni po Vaše.

Prisopihali smo do obdobja, ki bo zelo intenzivno in nihajoče.

Po eni strani se nam bodo dogajale neverjetno lepe in dobre stvari; po drugi pa se bo zdelo, da moramo imeti prav in, da morajo zadeve teči točno tako kot se nam zdi, da je prav.

Obdobje nam daje možnost zdravljenja starih zamer, občutka izgube & zavrnitve … vsa boleča čustva, povezana z medsebojnimi odnosi, se bodo pokazala na način, da jih lahko enkrat za vselej opravimo. Ne trudite se jih premagat, to je nesmisel. Pokažite jim spoštovanje in umaknila se bodo kot ponosen japonski samuraj.

Govorili smo že o prepoznavanju čustev. Spoštujte čustva. To je razlika, ki spreminja doživljanje.

Seveda je to dober čas tudi za krpanje odnosov in pa obdobje razhajanja, odvisno od stopnje čustvene zrelosti samega odnosa in oseb, ki odnos gradijo. Najpomembnejši odnos, ki ga imamo, je odnos nas z nami. Tega nikoli ne pozabite.

Ego nas bo želel prepričati marsikaj… da smo preveč dobri, naivni, preveč vredni ali pa, ravno nasprotno, da je druga oseba res prehuda za nas. Zavedajmo se, da so to igre našega Uma.

September bo prelival energijo vseh mesecev do sedaj, zato se bo zdelo, da se določeni občutki ponavljajo. Nič hudega. Naj Vas preplavijo, poiščite sporočilo in nato se od njih poslovite. To pa sedaj že dobro znate, kajne? Kar pogumno pomahajte v slovo.

Čustva in Ego so lahko nevarna kombinacija. Domišljija ima žur, ki ga usmerja v jezo, strah, žalost ali histerično srečo. Srednja pot, spomnimo se dragi moji, je bistvo tega leta. Če nekaj ne nosi pravega notranjega miru, potem to ni to in se soočamo z Egom.

Sprejmite dobro & razumite zakaj ali kadar ni po Vaše.

DeLo za DuŠo:
  • Kaj je občutek notranjega miru, spokojnosti?
  • Se takrat počutite močne & v svojem centru?
  • Kaj Vam pomaga ta mir doseči in kaj ohraniti?
  • No, kaj čakamo – delat na temu vsak dan. 😉

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !