NuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološka napoved za September 2016

Mesec zdravljenja na vseh nivojih

Pred nami je čas, ki bo dal možnost zdravljenja starih zamer, občutka izgube & zavrnitve.

Vsa boleča čustva, povezana z medsebojnimi odnosi, se bodo pokazala na način, da z njimi lahko enkrat za vselej opravimo. Ne trudite se jih premagati, to je nesmisel. Pomembno je, da spoštujete svoja čustva, si priznate občutek nemoči ter vseeno ohranite mir. Zdravljenje se lahko pojavi ravno v izgubi, morda celo v prekinitvi odnosa – zaključku. Včasih moramo izgubiti nekaj, da bi se naučili vrednosti le-tega, kajne?

Ne izgubite sebe. Poslušajte svoje srce.

September bo obenem dober čas tudi za krpanje odnosov in pa obdobje razhajanja, odvisno od stopnje čustvene zrelosti samega odnosa in oseb, ki odnos gradijo. Najpomembnejši odnos, ki ga imamo, je odnos nas z nami. Tega nikoli ne pozabite.

Vsi izzivi tega leta se bodo močneje zrcalili v tem mesecu.

Ne nasedajmo pastem uma, Ega, domišljije in ne primerjajmo, ne sodimo ter ne vsiljujmo svojega mnenja. Bodimo iskreni, bodimo odprti in bodimo korektni. Zavedajmo se, da se določene zadeve pojavljajo v našem vsakdanu zaradi Karme. Določeni izzivi, izgube, nauki, lekcije; in če jih bomo ignorirali ali se jih lotevali z vidika ega, se zavedajmo, da smo pravzaprav na tak način prišli do Karme, kajne? Ne dodajajmo je.

Deležni bomo tudi bistrih, lepih trenutkov, ko bo Življenje vse bolj dobivalo smisel. Določene boleče situacije bodo dobivale pomen, smisel in namen; vse bolj se bomo zavedali tudi svoje lastne vloge v svetu kot celoti. Vse več bo razumevanja in sprejemanja. Odrite srce in razum.

Samo mi lahko spremenimo svet, tako da spremenimo sebe!

Vsaka še tako boleča ali navidez krivična situacija ima svoj ”zakaj”.

DeLo za DuŠo:

  • Kakšen je občutek notranjega miru, spokojnosti?
  • Kdaj ste ga čutili?
  • Se takrat počutite tudi močne & v svojem centru?
  • Kaj Vam pomaga ta mir doseči in kaj ohranit?

No, kaj čakamo – delat na temu vsak dan

Z Ljubeznijo za vas, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !