Išči
Generic filters
numeroloska napoved sep
foto:pixabay.com

Numerološka napoved za September 2016

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Mesec zdravljenja na vseh nivojih

Pred nami je čas, ki bo dal možnost zdravljenja starih zamer, občutka izgube & zavrnitve.Vsa boleča čustva, povezana z medsebojnimi odnosi, se bodo pokazala na način, da z njimi lahko enkrat za vselej opravimo. Ne trudite se jih premagati, to je nesmisel. Pomembno je, da spoštujete svoja čustva, si priznate občutek nemoči ter vseeno ohranite mir. Zdravljenje se lahko pojavi ravno v izgubi, morda celo v prekinitvi odnosa – zaključku. Včasih moramo izgubiti nekaj, da bi se naučili vrednosti le-tega, kajne?
Ne izgubite sebe. Poslušajte svoje srce.
September bo obenem dober čas tudi za krpanje odnosov in pa obdobje razhajanja, odvisno od stopnje čustvene zrelosti samega odnosa in oseb, ki odnos gradijo. Najpomembnejši odnos, ki ga imamo, je odnos nas z nami. Tega nikoli ne pozabite.Vsi izzivi tega leta se bodo močneje zrcalili v tem mesecu.Ne nasedajmo pastem uma, Ega, domišljije in ne primerjajmo, ne sodimo ter ne vsiljujmo svojega mnenja. Bodimo iskreni, bodimo odprti in bodimo korektni. Zavedajmo se, da se določene zadeve pojavljajo v našem vsakdanu zaradi Karme. Določeni izzivi, izgube, nauki, lekcije; in če jih bomo ignorirali ali se jih lotevali z vidika ega, se zavedajmo, da smo pravzaprav na tak način prišli do Karme, kajne? Ne dodajajmo je.
Deležni bomo tudi bistrih, lepih trenutkov, ko bo Življenje vse bolj dobivalo smisel. Določene boleče situacije bodo dobivale pomen, smisel in namen; vse bolj se bomo zavedali tudi svoje lastne vloge v svetu kot celoti. Vse več bo razumevanja in sprejemanja. Odrite srce in razum.

Samo mi lahko spremenimo svet, tako da spremenimo sebe!

Vsaka še tako boleča ali navidez krivična situacija ima svoj ”zakaj”.

DeLo za DuŠo:

  • Kakšen je občutek notranjega miru, spokojnosti?
  • Kdaj ste ga čutili?
  • Se takrat počutite tudi močne & v svojem centru?
  • Kaj Vam pomaga ta mir doseči in kaj ohranit?
No, kaj čakamo – delat na temu vsak danZ Ljubeznijo za vas, MiTaKuYe oYaSiN, LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 20. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 19. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

Numerološka napoved 18. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem